Bölge İş Adamları Cizre'de Dostluk Maçında Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Bölge İş Adamları Cizre'de Dostluk Maçında Bir Araya Geldi

Bölge İş Adamları Cizre\'de Dostluk Maçında Bir Araya Geldi

Çözüm süreci ile birlikte normalleşen Şırnak’ın Cizre ilçesinde, bölge iş adamları Cizre Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) düzenlediği dostluk maçında bir araya geldi.

26.06.2014 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çözüm süreci ile birlikte normalleşen Şırnak'ın Cizre ilçesinde, bölge iş adamları Cizre Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) düzenlediği dostluk maçında bir araya geldi.

Dicle Nehri kenarında bulunan Olimpic Halı Sahası'nda düzenlenen dostluk maçında, Ortadoğu Ticaret Borsası İcra Kurulu Başkanı Murat Çuhadar ve Mardin Sanayici İşadamları Dernek Başkanı ve Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili Nasır Duyan'ın aralarında bulunduğu futbol takımı, Cizre TSO Başkanı Süleyman Çağlı ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan futbol takımı ile karşı karşıya geldi. Dostluk maçı öncesi birbirlerine başarı dileklerinde bulunan bölge iş adamları ilki düzenlenen bu dostluk maçının devam etmesini diledi.

Cizre TSO Başkanlığı'nın düzenlediği dostluk maçının önemine değinen Ortadoğu Ticaret Borsası İcra Kurulu Başkanı Murat Çuhadar, bugün Cizre'de duygusal ve yüreksel anlamda bir aşk yaşanacağını söyledi.

Mardin Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı ve Organize Sanayi Bölgesi Başkan Yardımcısı Nasır Duyan ise, bugün burada kültürel ve sosyal etkileşim amacı ile bir araya geldiklerini söyledi. Duyan, "Yakın bir zamanda Cizre'de kurulan Organize Sanayi Bölgesi hepimiz için gurur verici bir olay. Mardin OSB çatısı altında kurulan bir Organize Sanayi Bölgesi. Burada hem ticari ilişkiler hem sosyal etkileşim hem kaynaşma hem de kardeşlik anlamında Cizre ile gönül bağımız var. Amacımız Cizre'yi kardeş OSB olarak tayin etmek ve beraber bu bölgenin gelişmişliğine, kalkınmasına öncülük etmektir" dedi.

Cizre TSO Başkanı Süleyman Çağlı da, "Bugün burada bölgede hakim kılınmak istenen korku psikolojisinin yerleşmesine izin vermemek adına, kalkınma sahasında güç birliği yapan iş adamlarını, patronlar dünyasını, bölge ekonomisinin nabzını tutmaya yönelik düzenlediğimiz kardeşlik ve dostluk maçında, iş aleminin değerli temsilcileriyle bir araya gelmekten büyük bir memnuniyet duymaktayız. Bölge iş adamlarımız toplumumuzda refahın sağlanmasının yanı sıra en çok ihtiyaç duyduğumuz birlik ve beraberliğin gelişmesine ve perçinleşmesine neden olmuşlardır. İş adamlarımıza yönelik düzenlediğimiz bu dostluk maçının barışa, kardeşliğe ve gelecek adına olumlu bir adıma vesile olmasını dilerim. Mardin'den Cizre'ye gelerek büyük bir incelik gösteren bütün iş adamlarımıza ve tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Dostluk maçını Cizre TSO futbol takımı iki fark ile kazandı. Maç sonrası her iki takım oyuncuları oynanan futboldan dolayı birbirlerini tebrik etti. İş adamları onurlarına verilen yemekten sonra Cizre'den ayrıldı. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bölge İş Adamları Cizre'de Dostluk Maçında Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement