Borsab Bölge Müdürlüğüne Cemal Gerem Atandı - Son Dakika
Yerel

Borsab Bölge Müdürlüğüne Cemal Gerem Atandı

Borsab Bölge Müdürlüğüne Cemal Gerem Atandı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi (BORSAB) Bölge Müdürlüğü görevine, müteşebbis heyetince aynı kuruluşta inşaat mühendisi olarak görev yapan Cemal Gerem atandı.

17.07.2014 18:13

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi (BORSAB) Bölge Müdürlüğü görevine, müteşebbis heyetince aynı kuruluşta inşaat mühendisi olarak görev yapan Cemal Gerem atandı.

Gerem 1968 yılında Yalova da doğdu. İlk ve orta öğreniminin ardından İTÜ inşaat mühendisliği bölümünden mezun oldu. 2001 yılından bu yana Bozüyük'te ikamet eden Gerem, inşaat sektörünün farklı alanlarında 22 yıldır inşaat mühendisi olarak görev yaptı. Son olarak 2 yıldır da BORSAB Müdürlüğünde inşaat mühendisi olarak görev yapan Cemal Gerem müteşebbis heyeti tarafından BORSAB Bölge Müdürlüğü görevine atandı.

BORSAB Müdürü Celal Gerem yaptığı ilk açıklamada, organize sanayi bölgesinde 2'nci etap alt yapı çalışmalarının devam ettiğini ve 2014 yılı sonuna kadar tamamının bitirilmesinin planlandığını söyledi. Gerem açıklamasında, "Elektrik Master Projesi kapsamında ihalesi tamamlanan 2.'inci etap elektrik alt yapısı işi de devam etmekte olup 3 ay içerisinde neticelendirilecektir. Ayrıca organize sanayi bölgeleri için önemli donatılardan biri olan atık su arıtma tesisimizin projesi de Çevre ve Şehircilik Bakanlığında onay aşamasında olup 2015 yılının ilk aylarında hizmete girmesi hedeflenmektedir. Bu ve benzeri hizmetlerin OSB'mize kazandırılması ile daha fazla ve elit yatırımcıları OSB'mizde görme fırsatı bulacağımızı düşünüyorum. Bütün bu hizmetler öncelikle müteşebbis heyet başkanımız Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayır ve Yönetim Kurulu Başkanımız Kaymakam Köksal Şakalar ve tüm il genel meclis üyelerimizle beraber OSB personeli olarak bizlerin azim ve gayretleri ile hem ülkemiz hem de Bozüyük için daha iyiye doğru gitmek içindir. Tüm bunları yaparken de sanayicilerimiz ile iletişim halinde sorunlarımızı birlikte çözmeye çalışacağız." dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Borsab Bölge Müdürlüğüne Cemal Gerem Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement