Bostancı: "Çözüm Sürecine Yönelik Bir Sabotaj" - Son Dakika
Politika

Bostancı: "Çözüm Sürecine Yönelik Bir Sabotaj"

Bostancı: "Çözüm Sürecine Yönelik Bir Sabotaj"

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Naci Bostancı, Ağrı’nın Diyadin ilçesinde teröristlerce açılan ateş sonucu 4 askerin yaralandığı olaya ilişkin, “Dışarıdan bakıldığında çözüm sürecine yönelik bir sabotaj olarak görüyoruz” dedi.

11.04.2015 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Naci Bostancı, Ağrı'nın Diyadin ilçesinde teröristlerce açılan ateş sonucu 4 askerin yaralandığı olaya ilişkin, "Dışarıdan bakıldığında çözüm sürecine yönelik bir sabotaj olarak görüyoruz" dedi.

Çözüm sürecinin yolunda gitmesinden memnun olmayan, provoke etmek isteyen, tekrar insanlarda öfke, kızgınlık duygularını uyandırarak süreci tahrip edici bir toplumsal zemin oluşturmak isteyen çevreler olduğunu anlatan Amasya Milletvekili Bostancı, "Ben o çevrelerin bir girişimi olarak okurum. Sistematik bir şekilde yapılmış bir iş olarak görmüyorum. Ama devlet mutlak surette gereken her şeyi yapacaktır ve kamuoyunu bu konuya ilişkin gereken verileri, bilgileri iletecektir. O yüzden heyecana kapılmaksızın çözüm sürecinin de bu tür provokasyonlara açık olduğunu bilerek davranmak ve o şekilde muhakeme etmek son derece önemlidir. Herkesin sakin olması lazım" diye konuştu.

AK Parti Amasya İl Başkanlığı'nda yaptığı konuşmada çözüm sürecinin başarılı olduğunda sadece Türkiye için değil, etrafındaki ateş çemberi içinde sonuçlar doğuracağını ve sürecin savaşın yerine barışı, zalimliğin yerine mazlumluğu, vahşetin yerine insanlığı getirecek bir süreç olduğunu vurgulayan Bostancı, "Çözüm sürecinin başka sahibi var mı AK Parti dışında? Yok. CHP neresinde seçim sürecinin hiçbir yerinde değil. MHP, nereden çıktı bu çözüm süreci. Çatışma olsun, heybe dolsun. HDP, bir taraftan sanki çözüm sürecini destekliyormuş gibi ama biliyor ki barış kendisi için öldürücüdür" şeklinde konuştu.

Toplantıya ayrıca, AK Parti Amasya Milletvekili Avni Erdemir, AK Parti 2. sıra milletvekili adayı Said Yüce, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ünek, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir ve partililer katıldı. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bostancı: 'Çözüm Sürecine Yönelik Bir Sabotaj' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement