Bu Toprağın Renkleri Basın Fotoğraf Yarışması" - Son Dakika
Güncel

Bu Toprağın Renkleri Basın Fotoğraf Yarışması"

GÜBRETAŞ tarafından düzenlenen yarışmada birinci olan Anadolu Ajansı muhabiri Anıl Bağrık ödülünü aldı Yarışmada, ikincilik ödülüne Muğla'daki Yakamoz Gazetesi'nden Volkan Yıldız, üçüncülük ödülüne ise İhlas Haber Ajansı foto muhabiri Melih Cevdet Tekşen layık görüldü.

17.06.2014 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÜBRETAŞ tarafından bu yıl "Tarımda kadın" temasıyla düzenlenen "Bu Toprağın Renkleri Basın Fotoğraf Yarışması"nda ödüller sahiplerini buldu.

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda düzenlenen ödül töreninde konuşan GÜBRETAŞ Genel Müdürü Osman Balta, sosyal sorumluluk projesi kapsamında bu yıl ikincisini düzenledikleri yarışmada ödül alanları kutladı.

Balta, sektörde son 10 yılda pazar paylarını yüzde 13'lerden yüzde 30'ların üzerine çıkardıklarını aktararak, bunda son yıllardaki önemli yatırımlarının, atılımlarının ve strateji değişikliğinin kendilerine yön verdiğini söyledi.

Osman Balta, konuşmasının ardından yarışmada birinci olan Anadolu Ajansı muhabiri Anıl Bağrık'a ödülü takdim etti.

Yarışmada, ikincilik ödülüne Muğla'daki Yakamoz Gazetesi'nden Volkan Yıldız, üçüncülük ödülüne ise İhlas Haber Ajansı foto muhabiri Melih Cevdet Tekşen layık görüldü.

Kadın foto muhabirleri teşvik için verilen Jüri Özel Ödülü'ne İstanbul'dan Zeynep Seda Çakır, mansiyon ödüllerine ise Gümüşhane'den TRT muhabiri Hüseyin Özgün, İstanbul'dan Milliyet gazetesi foto muhabiri Ozan Güzelce ve Ankara'dan Bereket TV muhabiri Hakan Öztürk değer bulundu.

Yarışmada dereceye giren eserler, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı İç Hatlar Giden Yolcu Salonu'ndaki alanda sergileniyor. Sergi, 31 Temmuz'a kadar ziyarete açık kalacak. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bu Toprağın Renkleri Basın Fotoğraf Yarışması' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement