Bünyan'da Trafik Kazası: 1 Ölü - Son Dakika
Yerel

Bünyan'da Trafik Kazası: 1 Ölü

Bünyan\'da Trafik Kazası: 1 Ölü

Bünyan İlçesi Sivas Kayseri karayolunun 39.km’sinde Sultanhanı mevkiinde meydana gelen trafik kazasında Selçuk S (31) hayatını kaybetti.

25.08.2015 10:16

Bünyan İlçesi Sivas Kayseri karayolunun 39.km'sinde Sultanhanı mevkiinde meydana gelen trafik kazasında Selçuk S (31) hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, olay M.A yönetimindeki 34 LZ 7689 plakalı otomobilin Sivas Kayseri karayolunun 39.km sine geldiği sırada çöp dökmek için yol kenarında bulunan Selçuk S.'ye çarptığı öğrenildi. Kazada evli ve 2 çocuk babası Selçuk S (31) hayatını kaybetti.

Olay ile ilgili olarak Bünyan Cumhuriyet Savcısı Mustafa Başara olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Olay ile ilgili olarak görevlilerden bilgi alan savcı Başara inceleme işleminin ardından olay yerinden ayrıldı. Yaralı olduğu düşüncesiyle önce Sarıoğlan Devlet Hasatanesi'ne kaldırılan Selçuk S (31) nin cenazesi daha sonra Bünyan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada yapılan işlemlerin ardından şahsın cesedi otopsi yapılmak üzere Kayseri Adli tıp Kurumu'na gönderildi.

Gözaltına alınan otomobil sürücüsü M.A. hakkında ise soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bünyan'da Trafik Kazası: 1 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Şerife Yağmahan: Allah rahmet eylesin yakınlarına başsağlığı diliyorum. 0 0 Yanıtla

Advertisement