Burdur Maç Bitti Tribün Karıştı - Son Dakika
Güncel

Burdur Maç Bitti Tribün Karıştı

Burdur Maç Bitti Tribün Karıştı

Burdur'da 4 gün süren U17 Türkiye Şampiyonası grup maçlarında rakibini penaltılarla yenen Muğla Ortaca Belediyespor şampiyon oldu.

06.04.2015 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur'da 4 gün süren U17 Türkiye Şampiyonası grup maçlarında rakibini penaltılarla yenen Muğla Ortaca Belediyespor şampiyon oldu. Maç sonunda iki takım taraftarları arasında kavga çıktı. Olaya müdahale eden polis tarafları sakinleştirdi.

Burdur'da Gazi Atatürk ve Kışla statlarında oynana grup maçlarına 2 gruptan 6 takım katıldı. A Grubu birincisi Antalya Kunduspor ile B Grubu birincisi Muğla Ortaca Belediyespor, grup şampiyonluğu için dün karşı karşıya geldi. Muğla Ortaca Belediyespor'un 9 kişi tamamladığı karşılaşmanın normal süresi 2-2 bitti. Uzatmalarda da skor 3-3 olunca seri penaltı atışlarına geçildi. Penaltılar sonucu rakibini 3-2 yenen Muğla Ortaca Belediyespor, Burdur grup şampiyonu olarak bir üst grupta mücadele etmeye hak kazandı.

Hakemin bitiş düdüğüyle birlikte kapalı tribünde oturan ve maç sırasında da zaman zaman atışan iki takım taraftarları arasında tartışma çıktı. Aralarında kadınların da bulunduğu yaklaşık 30 kişilik grup, birbirine girdi. İtiş kakış yaşanan olaya polis müdahale ederek tarafları sakinleştirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur Maç Bitti Tribün Karıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement