Burhaniyeli Özel Sporcular Antalya'dan Madalya ile Döndü - Son Dakika
Yerel

Burhaniyeli Özel Sporcular Antalya'dan Madalya ile Döndü

Burhaniyeli Özel Sporcular Antalya\'dan Madalya ile Döndü

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 26-28 Mart tarihlerinde Antalya’da yapılan Özel Sporcular Federasyonu, Atletizm Bölge Şampiyonası’na katılan Burhaniye Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü öğrencileri madalya ile döndü.

28.03.2014 12:11

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 26-28 Mart tarihlerinde Antalya'da yapılan Özel Sporcular Federasyonu, Atletizm Bölge Şampiyonası'na katılan Burhaniye Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü öğrencileri madalya ile döndü. Şampiyonada Utku Selçuk ve İpek Buse Bozdağan dallarında birinci olurken, Özkan Karayel de ikinci oldu.

Burhaniye de, Deniz Erenoğlu öncülüğünde çalışmalarını sürdüren özel sporcular, Antalya da düzenlenen Özel Sporcular Atletizm Şampiyonasında büyük başarının sahibi oldu. Down Sendromlu bireylerde Erkekler 14-16 yaş gurubunda 200 Metrede Marmara bölge birincisi olan Utku Selçuk, Gülle atmada da birinci oldu. Mental bireylerde Kızlar 12-24 yaş gurubunda ise İpek Buse Bozdoğan 400 metrede Marmara birincisi oldu. Özkan karayel ise Gülle Atma da Marmara bölge ikincisi oldu.

Kaymakamlığın aldığı spor malzemeleri ile çalışmalarını sürdüren Burhaniyeli özel sporcuların başarısı takdir topladı.Başarılı sporcuların madalyaları, Tossfed Başkanı Birol Aydın ve yönetim Kurulu üyelerince verilirken büyük coşku yaşandı. Antalya'da 5 yıldızlı otelde konaklayan sporcular, gece eğlenceye katılarak yorgunluk attı. Madalyalı sporcular; bu fırsatı veren Kaymakam Osman Yenidoğan kurs çalışmaları için Halk Eğitimi müdürü Karanfil Bilgin ve antrenörleri Deniz Erenoğlu'na teşekkür ettiler.

3 sporcuyla yarışmalara katıldıklarını anlatan Burhaniye Özel Sporcular Antrenörü Deniz Erenoğlu, "Gelecek sene daha çok sporcuyla katılacağımız yarışlar için şimdiden alt yapı çalışmalarını başlatacağız. Bize destek olanları mahcup etmeyeceğiz. 3 sporcuyla katıldığımız yarılmada 5 madalya aldık. Sevinçliyiz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniyeli Özel Sporcular Antalya'dan Madalya ile Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement