Burhaniyeli Özel Sporculara Müdür Teşekkürü - Son Dakika
Yerel

Burhaniyeli Özel Sporculara Müdür Teşekkürü

Burhaniyeli Özel Sporculara Müdür Teşekkürü

Türkiye Özel Sporcular Federasyonu’nun 26-28 Mart Tarihlerinde Antalya'da düzenlediği Marmara Bölge Şampiyonası’na Balıkesir’in Burhaniye ilçesinden katılan özel sporcular, Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan’ı ziyaret etti.

17.04.2014 13:28

Türkiye Özel Sporcular Federasyonu'nun 26-28 Mart Tarihlerinde Antalya'da düzenlediği Marmara Bölge Şampiyonası'na Balıkesir'in Burhaniye ilçesinden katılan özel sporcular, Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan'ı ziyaret etti.

Burhaniye Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, Antrenör Deniz Erenoğlu'nun öncülüğünde düzenlenen ziyarette coşku yaşadı. Özel Sporcular Atletizm Antrenörü Deniz Erenoğlu başkanlığındaki ekibi makamında kabul eden Müdür Aslan, ikramlarda bulundu ve hediyeler verdi. İl Müdürü İlhan Aslan'a madalyalarını gösteren sporcular, gösterilen ilgi karşısında mutlu oldu. Down sendromlularda 14-16 yaş erkekler grubunda Gülle Atma ve 200 metre de, Marmara Bölge birincisi Utku Selçuk, Mental 14-16 yaş erkekler grubunda Gülle Atma Marmara Bölge ikincisi Özkan Karayel, Mental 12-24 yaş bayanlar grubunda Gülle Atma ve 400 metre Marmara Bölge birincisi İpek Buse Bozdoğan'ı tebrik eden Müdür Aslan, destek sözü verdi. Ayrıca İpek Buse Bozdoğan 400 metre de Türkiye'de en iyi 2. dereceyi yaptı ve Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniyeli Özel Sporculara Müdür Teşekkürü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement