Bursa'da Yapımı Tamamlanan Yeni Yollar Trafiğe Açıldı - Son Dakika
Yerel

Bursa'da Yapımı Tamamlanan Yeni Yollar Trafiğe Açıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Gökdere Üzeri Eğitim Vadisi Köprüsü ve Eski Gemlik Bağlantı Yolu törenle trafiğe açıldı.

18.11.2015 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Gökdere Üzeri Eğitim Vadisi Köprüsü ve Eski Gemlik Bağlantı Yolu törenle trafiğe açıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, törende yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediyesinin Bursa'nın ulaşımında bir düğümü daha çözdüğünü vurguladı.

Bursa'nın her geçen gün daha da geliştiğine dikkati çeken Altepe, şunları kaydetti:

"Bursa'da bereketli bir dönem yaşanıyor. Güçlü şehirlerle güçlü Türkiye'nin oluşumuna katkı sağlıyoruz. Veysel Karani ve Millet mahalleleri birbirine bağlandı. Gökdere Üzeri Eğitim Vadisi Köprüsü ve Eski Gemlik Bağlantı Yolu, bölge trafiğine nefes aldıracak. Bursa'da yol yapmak için her gün binalar yıkıyoruz. Kent merkezinde çalışmak kolay değil. Çelebi Mehmet Bulvarı için bugüne dek 420'yi aşkın bina yıktık, daha da yıkılacak 60 bina var. Kenti yıkarak güzelleştiriyoruz. Bu yol tamamlandığında Acemler'den Samanlı'ya dek ulaşımda kolaylık yaşanacak. Gökdere Üzeri Eğitim Vadisi Köprüsü ve Eski Gemlik Bağlantı Yolu'nu bölgeye kazandırmaktan mutluyuz. Veysel Karani ve Millet mahalleleri bu yolla birbirine bağlandı."

Törende, AK Parti Bursa Milletvekili Müfit Aydın hazır bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bursa'da Yapımı Tamamlanan Yeni Yollar Trafiğe Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement