Bursa Kılıçdaroğlu Hele Bir Gelsin Görelim - Son Dakika
Güncel

Bursa Kılıçdaroğlu Hele Bir Gelsin Görelim

Bursa Kılıçdaroğlu Hele Bir Gelsin Görelim

Kılıçdaroğlu Bütün hayatım FETÖ'cülerle mücadele ile geçti (EK)KILIÇDAROĞLU HELE BİR GELSİN GÖRELİMCHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılan hemşehri dernekleri temsilcileri toplantısının ardından Bursa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Ermaksan fabrikasını ziyaret etti.

13.10.2016 10:39

Kılıçdaroğlu Bütün hayatım FETÖ'cülerle mücadele ile geçti (EK)

KILIÇDAROĞLU HELE BİR GELSİN GÖRELİM

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılan hemşehri dernekleri temsilcileri toplantısının ardından Bursa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Ermaksan fabrikasını ziyaret etti. Burada fabrika yetkililerinden bilgi alan Kılıçdaroğlu, daha sonra İnegöl İlçesi'ne giderek, mobilya mağazalarını bir araya toplayan Mobilyum AVM'yi gezdi.

Burada gazetecilerin, Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti'nin Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında yaptığı AK Parti'nin anayasa değişikliği için teklifini Meclis'e getireceği açıklamasıyla ilgili soru üzerine, 'Hele bir gelsin görelim' dedi.

Kılıçdaroğlu, Anayasa Mahkemesi'nin CHP'nin yaptığı başvurunun kabul edilmemesiyle ilgili soruyu ise yanıtsız bıraktı.

Mobilyum AVM'nin çok güzel bir proje olduğunu da kaydeden Kılıçdaroğlu, İnegöl'ün il olmasını ister misiniz? sorusuna da, 'Olmasını isteriz. Destek vermeye hazırız dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Kılıçdaroğlu Hele Bir Gelsin Görelim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement