Büyük Önder Atatürk'ü Anıyoruz - Son Dakika
Yerel

Büyük Önder Atatürk'ü Anıyoruz

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 77. yılında Gaziantep'in Nizip, Yavuzeli, İslahiye ve Araban ilçelerinde düzenlenen törenlerle anıldı.

10.11.2015 13:56

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 77. yılında Gaziantep'in Nizip, Yavuzeli, İslahiye ve Araban ilçelerinde düzenlenen törenlerle anıldı.

Nizip'te Kültür Parkındaki törene kaymakam Harun Sarıfakıoğulları, Garnizon Komutanı Binbaşı Yavuz Oruç, Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, kurum müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Törende, kaymakam Sarıfakıoğulları, Garnizon Komutanı Binbaşı Oruç ve Belediye Başkanı Akdoğan tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Araban ilçesinde de Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen anma törenine Araban Kaymakamı Cuma Emeç, Araban Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Taşkın Kılıç, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir'in Atatürk Anıtına çelenk sunumunun ardından sirenler çaldı, saygı duruşu ve istiklal marşı okunarak Türk bayrağı yarıya indirildi.

İslahiye'de ilçesindeki anma töreni Milli Egemenlik Meydanındaki Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirildi.

Törene kaymakam Ramazan Yıldırım, belediye başkan yardımcısı İzzet Aytekin,106. Topçu Alayı Komutanı Hava Savunma Kurmay Albay Turgut Çelebi, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Yaşar Yücel ile askeri ve sivil erkan, öğrenciler ve öğretmenler ile vatandaşlar katıldı.

Yavuzeli ilçesinde İmam Hatip Orta Okulundaki Atatürk büstüne kaymakamlık, garnizon komutanlığı ve belediye başkanlığı çelenkleri konuldu.

Program Yavuzeli Rumkale Kültür Merkezi Konferans salonunda devam etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Büyük Önder Atatürk'ü Anıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement