Büyükşehir Demokrasi Nöbetlerinde Görev Başındaydı - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Demokrasi Nöbetlerinde Görev Başındaydı

Büyükşehir Demokrasi Nöbetlerinde Görev Başındaydı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz gecesi başlayan milli irade ve demokrasi nöbetlerinde tüm birimleriyle görev aldı.

12.08.2016 17:07

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz gecesi başlayan milli irade ve demokrasi nöbetlerinde tüm birimleriyle görev aldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde başlayan ve 28 gün süren milli irade ve demokrasi nöbetlerinde tüm birimleriyle alanları yalnız bırakmadı. Kocaeli Valiliği öncülüğünde Perşembe Pazarı'nda düzenlenen nöbet ve miting organizasyonlarında tüm birimleriyle görev alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, alanı dolduran on binlerce vatandaşın ihtiyaçlarını tek tek düşünerek gerekli önlemleri aldı. Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise 15 Temmuz'dan itibaren alanlarda yer alan vatandaşları hiç yalnız bırakmadı. Vali Güzeloğlu ile Başkan Karaosmanoğlu, ilçe merkezlerini ziyaret ederken, hemen her gece Perşembe Pazarı'ndaki nöbet tutanları ihmal etmedi. 7'den 70'e alanı dolduran herkesle yakından ilgilenen Vali Güzeloğlu ile Başkan Karaosmanoğlu, yaptıkları konuşmalarla da alanı dolduranların coşkusuna ortak oldu. Perşembe Pazarı'ndaki vatan ve demokrasi nöbeti siyaset üstü olma özelliği de kazandı. Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'ın yanı sıra mecliste grubu bulunan AK Parti, CHP ve MHP'nin Kocaeli milletvekilleri alandaki nöbete eşlik etti. Kocaeli Valiliği'nin himayesinde gerçekleşen vatan ve demokrasi nöbetlerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin yanı sıra İzmit Belediyesi, Kartepe Belediyesi, Başiskele Belediyesi, İl Müftülüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Birliği, Kocaeli Üniversitesi, Kocaeli Barosu ve Petrol İş Sendikası Başkanı Ali Ufuk Yaşar, Lastik İş Sendikası Başkanı Abdullah Karacan gibi birçok sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri tarafından destek verildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Demokrasi Nöbetlerinde Görev Başındaydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement