Büyükşehir'den Ahmetli'de Gıda Bankası - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir'den Ahmetli'de Gıda Bankası

Büyükşehir\'den Ahmetli\'de Gıda Bankası

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 2013 yılında faaliyete geçirilen gıda bankası, şimdi de ilçelerde hizmete girmeye hazırlanıyor.

23.10.2015 17:34

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 2013 yılında faaliyete geçirilen gıda bankası, şimdi de ilçelerde hizmete girmeye hazırlanıyor. Bu kapsamda çalışmalarını yürüten Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Ahmetli'de açılacak gıda bankasının yerini belirledi.

Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde hayata geçirdiği projeleri kapsamında il genelinde faaliyete geçirdiği gıda banklarının halkın her kesimine hizmet ulaştırabilmesi amacıyla ilçelerde de açılması için çalışmalar başlattı. Yürütülen çalışmalar kapsamında ilçelere açılacak olan gıda bankalarına bir yenisi de Ahmetli ilçesinde eklendi. İhtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunabilmek amacıyla oluşturulan Ahmetli Gıda Bankası, Kurtuluş Mahallesi Hükümet Caddesi'nde hizmet verecek. Vatandaşların yakın zamanda gıda bankasından faydalanmaya başlayacağını belirten Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, "Başkanımız Cengiz Ergün'ün talimatıyla gıda bankalarını ilçelerimize kazandırmak için harekete geçtik. Ahmetli ilçemizde de hizmet binamızın yeri belirlenerek kiralandı. Ahmetlili hemşerilerimize kısa süre içerisinde hizmet vermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir'den Ahmetli'de Gıda Bankası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement