Büyükşehir'den Alaşehir Personeline Eğitim - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir'den Alaşehir Personeline Eğitim

Büyükşehir\'den Alaşehir Personeline Eğitim

Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, Alaşehir Koordinasyon İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ personeline yönelik kurumsal kültür ve finansal okuryazarlık eğitimi düzenledi.

24.08.2016 14:08

Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, Alaşehir Koordinasyon İşleri Müdürlüğü'nde görev yapan Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ personeline yönelik kurumsal kültür ve finansal okuryazarlık eğitimi düzenledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan personellere yönelik eğitimlerini sürdüren İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı, Alaşehir Koordinasyon İşleri Müdürlüğü'nde görev yapan Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ personeline yönelik kurumsal kültür ve finansal okuryazarlık eğitimi düzenledi. MASKİ Eğitim Şube Müdürü Necmi Şirinkaya personele kurumsal kültür konusunda eğitim verirken, Büyükşehir Eğitim Şube Müdürü Mustafa Bozal da, finansal okuryazarlık konusunda personele bilgiler verdi. İstenen verime ulaşıncaya kadar, personele yönelik kurumsal ve kişisel gelişim konularında eğitimlerini sürdüreceklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Muzaffer Şaşmaz," Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün talimatları ile Manisa'nın ilçelerinde eğitim atağı başlatmış bulunuyoruz. Daha önce Salihli ve Akhisar'da başladığımız eğitim hizmetleri hamlesini Alaşehir, Köprübaşı ve Demirci ile sürdürüyoruz. Bizler eğitimi bir hayat ve çalışma disiplini olarak görüyoruz. Eğitimleri sürdürmeye ve eğitim seviyesini yükseltmeye çabalıyoruz. İstenen verimi alıncaya kadar, personelimize Belediyemizi en iyi şekilde temsil bilincini kazandırıncaya kadar gerek mevzuat konularında ve gerekse kurumsal ve kişisel gelişim konularında eğitimlerimizi sürdüreceğiz" dedi.

Eğitim çalışmalarını tüm ilçelere yaymak için adım adım ilerlediklerini vurgulayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, "Hizmet sathımız sadece Manisa merkezi değil, bütün il çapında hizmet veriyoruz. Manisa'nın bütün ilçelerindeki büyükşehir hizmetlerinin çağdaş ölçülerde verim ve kaliteye ulaşmasını hedefliyoruz. Bu hedefi gerçekleştirmek için eğitim çalışmalarımızı tüm ilçelerimize yaymak için adım adım ilerliyoruz. İyi eğitilmiş personelin bizi başarıya ulaştıracağına ve vatandaş memnuniyetini arttıracağına inanıyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir'den Alaşehir Personeline Eğitim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement