Büyükşehir'den Su Borusunun Patlaması ile Mağdur Olan Vatandaşlara Destek - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir'den Su Borusunun Patlaması ile Mağdur Olan Vatandaşlara Destek

Büyükşehir\'den Su Borusunun Patlaması ile Mağdur Olan Vatandaşlara Destek

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ASKİ su borusunun patlaması sonucu ev, işyeri ve depoları zarar gören vatandaşlara temizlik desteği sağlıyor.

02.04.2015 11:14

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ASKİ su borusunun patlaması sonucu ev, işyeri ve depoları zarar gören vatandaşlara temizlik desteği sağlıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Şube Müdürlüğü'nün koordinasyonundaki ekipler, Gayret Mahallesi'nde su baskınından zarar gören vatandaşların ev, işyeri ve depolarında temizlik yapıyor. Yetkililer, su baskınına uğrayan ev ve işyerlerinde vatandaşların mağdur olmaması için Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in talimatı doğrultusunda tüm imkanları ile mağdur vatandaşlara yardımcı olmaya çalıştıklarını belirttiler. Yetkililer, bu doğrultuda Büyükşehir Belediyesi'nin ilgili birimlerinin sorumlularının kapı kapı dolaşarak tespit yaptığını, imkanı olmayan birkaç aileye de Büyükşehir Belediyesi'nin sığınma evlerinde barınma imkanı sağlandığını belirttiler.

Kömürlükteki eşyaları su baskınında zarar gören Aslan Kurtçu, Büyükşehir Belediyesi'nin elinden gelen her şeyi yaptığını kaydederek, "Ufak tefek eşyalarımız vardı, kömürlükte onlar zarar gördü. Cana gelmedi, Allah herkese sağlık versin" diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'nın raporuna göre su baskınında 168 kömürlük, 24 kapıcı dairesi, 3 işyeri, 8 depo, 4 kazan dairesi ve 13 araç etkilendi. İtfaiye Dairesi Başkanlığı yetkilileri, 5 vatandaşın da su baskını ile ilgili kendilerine dilekçe ile başvuruda bulunduğunu kaydettiler. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir'den Su Borusunun Patlaması ile Mağdur Olan Vatandaşlara Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement