Büyükşehir Üreticiyi Teknolojiyle Buluşturdu - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Üreticiyi Teknolojiyle Buluşturdu

Büyükşehir Üreticiyi Teknolojiyle Buluşturdu

Manisa’da 5-8 Kasım tarihleri arasında düzenlenen 9. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na 17 ilçeden tarım ve hayvancılık üreticileri büyük ilgi gösterdi.

09.11.2015 15:30

Manisa'da 5-8 Kasım tarihleri arasında düzenlenen 9. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı'na 17 ilçeden tarım ve hayvancılık üreticileri büyük ilgi gösterdi. Tarım ve hayvancılık sektöründen 132 firmanın yer aldığı fuarda, Büyükşehir Belediyesi üreticilere destek olabilmek amacıyla il genelinden yaklaşık 5 bin üreticiyi Fuar Merkezi'ne ücretsiz olarak taşıdı.

Manisa'da bu yıl 9'uncusu düzenlenen Uluslararası Tekno Tarım ve Hayvancılık Fuarı,132 firmanın katılımıyla gerçekleşti. 5-8 Kasım tarihlerinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi'nde gerçekleşen fuarda, son teknoloji ürünler üreticilerin beğenilerine sunuldu. Manisa Büyükşehir Belediyesi de il genelinden fuara katılım göstermek isteyen üreticilerin ücretsiz ulaşımını sağladı. Demirci'den Selendi'ye, Kula'dan Ahmetli'ye kadar, Fuar Merkezi'ni ziyaret etmek isteyen üreticiler, Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz ulaşım imkanıyla fuarda yer alan son teknolojik ürünleri inceleme fırsatı buldu. Fuar boyunca Büyükşehir Belediyesi yaklaşık olarak 5 bin üreticinin Fuar Merkezi'ne ücretsiz ulaşımını sağladı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Üreticiyi Teknolojiyle Buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement