Büyükşehir Uzundere'de Kardeşlik Sofrası Kurdu - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Uzundere'de Kardeşlik Sofrası Kurdu

Büyükşehir Uzundere\'de Kardeşlik Sofrası Kurdu

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Uzundere ilçesinde ‘Birlik ve beraberlik’ temalı Kardeşlik Sofrası iftar programı düzenledi.

23.06.2016 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Uzundere ilçesinde 'Birlik ve beraberlik' temalı Kardeşlik Sofrası iftar programı düzenledi.

Büyükşehir'in kardeşlik sofrasına ilçe sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Mevlüt Doğan, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Ertek, teşkilat yöneticileri, ilçe protokol üyeleriyle muhtarların katıldığı iftar programında Uzundereliler Büyükşehir'in Kardeşlik Sofrası'nda buluştu. Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Mevlüt Doğan, "İçerisinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi bulunan Ramazan-ı Şerif'i hep birlikte idrak ediyoruz. Rabbim tutmuş olduğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri dergah-ı izzetinde kabul ve karin eylesin. Bizleri böyle mübarek bir günde bir araya getiren, iftar sofrasında bizleri buluşturan, başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen olmak üzere, ekibine, İlçe Belediye Başkanımıza, AK Parti İlçe Başkanımıza ve siz Uzundereli hemşerilerime teşekkürlerimi sunuyorum. Böyle mübarek bir günde, böylesine güzel bir iftar sofrasında aranızda bulunmaktan dolayı duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum" dedi.

"BÜYÜKŞEHİR DAHA GÜZEL BİR ERZURUM İÇİN GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR"

AK Parti Grup Başkan Vekili Mevlüt Doğan, Büyükşehir Belediyesi'nin daha güzel bir Erzurum için gece-gündüz demeden çalıştığını ifade etti. Doğan, şunları kaydetti: "Büyükşehir Belediyesi olarak 25 bin kilometrekarede belediyecilik hizmetlerimize bütün hızımızla devam ediyoruz. Sadece kendi ilçelerimiz ve mahallelerimiz değil, bölgemizdeki il ve ilçelere de hizmetlerimizi götürüyoruz. İki gün önce Ağrı'nın Eleşkirt ilçesi ve beldelerine gittik. AK Partili belediyelere sahip olmayan vilayet ve ilçelerdeki insanlarımız, 'Allah'tan Erzurum Büyükşehir Belediyesi var' diyerek bizlere dua ediyor. İl merkezimizde ve ilçelerimizde 300 farklı noktada halkımıza hizmet götüren Büyükşehir Belediyemiz, sosyal hizmetleriyle de hemşerilerimize yardımlarda bulunmaya devam ediyor. Bunun en güzel örneğini, Destek Hizmetleri Daire Başkanlığımızın 'İyilik hareketi' oluşturdu. Bütün ilçelerimizde ve mahallelerimizde evsiz, kimsesiz, yardıma muhtaç insanlarımızın yardımına koşuyor, onlara destek oluyoruz. Uzundere ilçemizde, Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ve AK Parti İlçe Başkanımız uyum içerisinde çok güzel hizmetler yapıyor. İnanıyorum ki Uzundere ilçemiz yakın bir zamanda hem ülkemizin hem de dünyanın turizm merkezi olacak. Bunun en güzel örneklerinden bir tanesi de, Uzundere ilçemiz yakın zamanda 'Sakin Kent' unvanını aldı. Türkiye de 11 sakin Kent'ten bir tanesi oldu. Bu bizim için bir gurur vesilesidir. Büyükşehir Belediyemiz Tortum Gölü ve çevresinin koruma imar planını yaptı. İnşallah bundan sonra Tortum Gölü ve çevresinde turizme yönelik çok güzel hizmetler, tesisler yapılacak. Bu da Uzundere'ye ve sizlere önemli bir kazanç sağlayacak." AK Parti Uzundere İlçe Başkanı Fatih Ertek de, "Bizleri birlik ve beraberlik içerisinde Kardeşlik Sofrası'nda bir araya getiren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen Bey'e hemşerilerim adına teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Uzundere'de Kardeşlik Sofrası Kurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement