Büyükşehirli Bayan Tenisçiler Finallerde - Son Dakika
Yerel

Büyükşehirli Bayan Tenisçiler Finallerde

Büyükşehirli Bayan Tenisçiler Finallerde

Lüleburgaz’da yapılan Yıldızlar Grup müsabakaların da ilk dörde kalan Büyükşehirli bayan masa tenisçiler finallere kalmayı başardı.

13.11.2015 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lüleburgaz'da yapılan Yıldızlar Grup müsabakaların da ilk dörde kalan Büyükşehirli bayan masa tenisçiler finallere kalmayı başardı.

Masa Tenisi Federasyonunun faaliyet programında yer alan Yıldızlar Grup müsabakaları dört ayrı ilde yapıldı. Yıldızlar Türkiye Şampiyonası grup elemeleri Kırklareli Lüleburgaz, Isparta, Kastamonu ve Adana'da illerinde erkeklerde 80, bayanlarda 60 olmak üzere 140 takım katılımıyla gerçekleşti. 1 Ocak 2001 ve sonrası doğumlu sporcuların katıldığı elemeler sonucunda erkeklerde ve bayanlarda 23'er takım Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkını kazandı.

Lüleburgaz'da yapılan A Grubu elemelerine erkeklerde 26, bayanlarda 17 takım turnuvada yarıştı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu masa tenisçilerinde katıldığı müsabakalarda erkek takımı on ikinci olurken, kız takımı ise dördüncü oldu. Bu sonuçlarla ilk dörde kalan kız takımı final müsabakalarına kalmayı başardı. KKTC Şampiyonlarının da yapılmasıyla birlikte, finallerde yer alacak 24 takım Türkiye şampiyonasında yarışacak. Şampiyonanın oynanacağı yer ve tarihi hakkında Masa Tenisi Federasyonu önümüzdeki günlerde açıklama yapacak. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehirli Bayan Tenisçiler Finallerde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement