Büyükşehirli Krosculardan Üç Türkiye Derecesi - Son Dakika
Güncel

Büyükşehirli Krosculardan Üç Türkiye Derecesi

Büyükşehir Belediye Kağıtspor'lu atletler, Kuşadası'nda yapılan kros liginin finallerinde, Genç erkeklerde Türkiye üçüncüsü, Yıldız erkeklerde ve minik erkeklerde Türkiye ikincisi oldu.

04.12.2014 10:12

Yeni yeteneklerin Türk Atletizmine kazandırılması amacıyla düzenlenen Küçükler ve Yıldız Kulüpler Bölgesel Kros Ligi'nin fianali Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yapıldı. Türkiye Kros Ligi finalleri Büyük bayanlar, büyük erkekler, genç bayanlar ve genç erkeklerde toplam 28 takım mücadele etti. Sekiz etaptan oluşa ve sonuncusu Kuşadası Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen final yarışmalarına, 28 takım ile 900 sporcu katıldı.

FEDERASYON BAŞKANI İZLEDİ

Alt yapıya atletizmde büyük yatırımlar yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü ise Türkiye şampiyonasında üç kategoride kazandığı kupalarla büyük başarı sağladı. Kuşadası Adagöl'de ,Büyük çekişme içerisinde geçen final yarışmalarını Federasyon Başkanı Fatih Çintimar, Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy ile Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı birlikte izledi.

ÜÇ KATEGORİDE, BÜYÜK BAŞARI

Şampiyonada Minik erkekler kategorisinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu atletler Ağrı Gençlik Spor kulübünün ardından Türkiye ikincisi oldu. Yıldız Erkekler kategorisinde ise mavi beyazlılar, Ankara Büyükşehir Belediyespor'un ardından ikinci kez, Türkiye ikincisi oldu. Genç erkekler kategorisinde ise Fenerbahçe ve Darıca Belediyespor kulüplerinin ardından ise Türkiye üçüncüsü oldu.Yarışmada dereceye giren takım ve sporculara kupa ve ödüllerini Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehirli Krosculardan Üç Türkiye Derecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement