Büyükşehrin Büyük Başarısı - Son Dakika
Güncel

Büyükşehrin Büyük Başarısı

Büyükşehrin Büyük Başarısı

Büyükşehrin Şampiyonlarından Muhteşem Şov

20.05.2015 16:47  Güncelleme: 16:48

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği, geleceğin sporcularını yetişmesini sağlayacak Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu açılış töreninde Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları adeta şov yaptı. Büyükşehir Belediyesi'ne voleyboldan futbola, jimnastikten briçe kadar birçok dalda şampiyonluk kazandıran Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları Manisalıların göğsünü kabarttı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu açılış töreninde, Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki sporcuların açılışa özel yaptığı gösteriler büyüledi. Açılışın ardından Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün, MHP Manisa Milletvekili ve Milletvekili Adayı Erkan Akçay, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, MHP Manisa Milletvekili Adayları Zeynel Balkız, Hasan Eryılmaz, Yaşar Coşkun, Mehmet Memiş, daire başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Manisalılar dev spor tesisini gezdi.

Açılışa Özel Yüzme Yarışı

İlk olarak yarı olimpik yüzme havuzunu gezen protokol üyeleri, Büyükşehir Belediyesi'nin kente kazandırdığı tesise hayran kaldı. Yarı olimpik yüzme havuzunda açılışa özel düzenlenen yüzme yarışı büyük ilgi gördü. Minik yüzücüler 100 metrelik yarışta tüm hünerlerini sergiledi. Kıran kırana geçen yarışta, tüm yüzücüler madalya ile ödüllendirildi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, sporculara madalyalarını takdim etti.

Belediyespor Kulübü Sporcularından Muhteşem Gösteriler

Yarı olimpik havuzun ardından Kapalı Spor Salonu'nda Manisa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Sporcuları Başkan Ergün'ü 'Büyük Başkan' sloganlarıyla karşıladı. Her daldan sporcunun yer aldığı Belediyespor Kulübünün minik sporcuları büyük ilgi gördü. Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuların yaptığı birbirinden güzel gösterilerle renklendi.Avrupa Şampiyonasında birinci olan minik jimnastikçilerin gösterisi adeta büyüledi. Vatandaşlardan büyük alkış alan gösterinin ardından jimnastik takımının 9-11 yaş Türkiye Şampiyonu olan Şimal Seyman sergilediği şovla herkesin beğenisini topladı. Büyükşehir Belediyespor Jimnastik Takımı sporcuları da spor salonunda muhteşem bir gösteri sergiledi.

Basketbolcular Heyecanı Doruğa Çıkardı

Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı da spor salonunda açılışa özel gösteri yaptı. Sahada adeta şov yapan basketbolcular attıkları üçlüklerle büyük alkış aldı. Mini bir gösteri maçı yapan oyuncular, izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı. Açılışa katılan vatandaşlar atılan basketlerde büyük coşku yaşadı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'de, Büyükşehir Belediyespor Kulübü ile gurur duyduğunu belirterek,"Bu gençlerimizin bize daha çok şampiyonluklar getirecekler. Bu tesis birçok şampiyon çıkaracak. Sizlerle gurur duyuyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehrin Büyük Başarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement