Çalık'dan Özal ve Fendoğlu İçin Mesaj - Son Dakika
Yerel

Çalık'dan Özal ve Fendoğlu İçin Mesaj

Çalık\'dan Özal ve Fendoğlu İçin Mesaj

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın vefatının 21. yılı ve Malatya Belediyesi eski Başkanı Hamid Fendoğlu’nun ise bombalı suikast sonucu öldürülüşünün 36’ncı yılı nedeniyle yayımladığı mesajında “Malatyalılar olarak aynı günde iki ayrı hüzün ve üzüntüyü birlikte yaşıyoruz” dedi.

17.04.2014 17:03

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın vefatının 21. yılı ve Malatya Belediyesi eski Başkanı Hamid Fendoğlu'nun ise bombalı suikast sonucu öldürülüşünün 36'ncı yılı nedeniyle yayımladığı mesajında "Malatyalılar olarak aynı günde iki ayrı hüzün ve üzüntüyü birlikte yaşıyoruz" dedi.

Çalık yayımladığı mesajında, "8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ı vefatının 21. yılında rahmet ve şükranla anıyoruz. Merhum Özal ülkemize önemli katkılar sunmuş ve Türkiye'nin gelişmesinde, büyümesinde öncü olmuştur. Merhum Özal'ın Türkiye'ye ve Malatya'ya sunduğu katkılar asla unutulmayacak ve her zaman şükranla anılmaya devam edecektir. Merhum Özal'ı vefatının 21. yılında bir kez daha rahmetle anıyorum" dedi.

Milletvekili Çalık, Hamid Fendoğlu için ise mesajında, "1965 - 1969 yılları arasında Adalet Partisinden Malatya milletvekili seçilen, 1977'de bağımsız aday olarak Malatya Belediye Başkanlığına seçilen merhum Hamid Fendoğlu'nun gelini ve 2 torunu ile birlikte bombalı suikast sonucu katledilişinin 36. yılında, Malatyalılar olarak aynı acıyı bir kez daha yaşıyoruz. Merhum Fendoğlu'na yönelik suikast aynı zamanda Malatya'ya yapılmış ve Malatya o dönem ve sonrasında ekonomik ve sosyal anlamda büyük sıkıntılar yaşamıştır. Dileğimiz ve temennimiz ne Malatya'mızda ve nede ülkemizde bu tür olayların bir daha yaşanmaması içindir. Birlik ve beraberliğimizle ülke olarak, millet olarak bu tür olayların bir daha yaşanmaması için daha dikkatli ve ülkemizde huzuru kaçırmak isteyenlere karşı daha cesaretli olmalıyız. Merhum Hamid Fendoğlu'nu ve yakınlarını rahmetle anıyorum" ifadelerini kaydetti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çalık'dan Özal ve Fendoğlu İçin Mesaj - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement