Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik Açıklaması - Son Dakika
Politika

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik Açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik Açıklaması

"Bizim başbakanımız da eski bir belediye başkanı onun için belediyecilik, yerel hizmetler bizim işimizdir.

05.03.2014 20:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "Bizim başbakanımız da eski bir belediye başkanı onun için belediyecilik, yerel hizmetler bizim işimizdir, biz icraata hizmete bakarız lafa değil" dedi.

Çelik, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi başkanı adayı Celalettin Güvenç ve AK Parti Halfeti Belediyesi başkan adayı Mehmet Erdoğan'la belde ziyaretleri gerçekleştirdi.

İlk olarak Argıl beldesini ziyaret eden Çelik, vatandaşlarla sohbet etti sorunlarını dinledi. Çelik, burada yaptığı konuşmada, yörenin sorunlarını bildiklerini ve çözüm arayışı içinde olduklarını belirtti.

Halfeti'ye yapılacak yatırımla daha çok turist çekmek istediklerini dile getiren Çelik, bölgede turizm potansiyeli olduğunu ancak şimdiye kadar yeterince tanıtımı yapılmadığı için turizm açısından sönük kaldığını, parti olarak hizmet etmeyi kendilerine felsefe edindiklerini anlattı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunu anımsatan Çelik, "Bizim başbakanımız da eski bir belediye başkanı onun için belediyecilik yere hizmetler bizim işimizdir. Biz icraata hizmete bakarız lafa değil. Seçim zamanı eline mikrofon alan konuşuyor. Tamam da bu söylediğiniz şeyleri nasıl hangi imkanlarla yapacaksınız. Onun için bizim işimiz hizmet etmek, laf üretmek değil. Destek sizden hizmet bizden" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Yukarıgöklü beldesine geçen Çelik, esnafı ziyaret etti,  vatandaşlarla sohbet etti. Bakan Çelik ile beraberindekiler, temaslarının ardından ilçeden ayrıldı. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement