Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, Şanlıurfa'da - Son Dakika
Yerel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, Şanlıurfa'da

Çelik: "Seçim artık bir refarandum gibi, ya yeni bir Türkiye için AK Parti ya eski Türkiye için diğer partiler, tablo bu kadar net ve açık"

23.03.2014 19:26

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "Seçim artık bir referandum gibi, ya yeni bir Türkiye için AK Parti ya eski Türkiye için diğer partiler, tablo bu kadar net ve açık" dedi.

Çelik, AK Parti'nin Halfeti ilçesinde düzenlediği mitingde, meydanların son günlerde iyice hareketlendiğini belirterek, seçimlere artık sayılı günlerin kaldığını söyledi.

Türkiye'de yaşananların vatandaşlar tarafından iyi değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Çelik, ülkede yerel seçim olmasına rağmen atmosferin genel seçim havasında geçtiğini dikkat çekti.

Çelik, ülkedeki birlik ve beraberliğin teminatının AK Parti olduğunu ifade ederek, şöyle devam etti:

"Seçim artık bir referandum gibi, ya yeni bir Türkiye için AK Parti ya eski Türkiye için diğer partiler, tablo bu kadar net ve açık. Onun için yeni Türkiye'de hakların ve hukukların insanlara verildiği insanların demokrasi içerisinde hakkaniyet içerisinde temel insan haklarına dayalı temel insan haklarının yaşandığı bir Türkiye için AK Parti mücadele veriyor. Ama diğer siyasi partilerin vermiş olduğu mücadeleyi dikkatlice izleyin. Belli yerlerde Türkiye'nin beli yerlerinde tabela indiren siyasi partiler var. Ordu'da, Urla'da ve benzeri yerlerde. Türkiye'nin belli yerlerinde de konvoylara taş atan kepenk indiren partiler var. Belli partiler de var ki kumsal partiler, sahil partileri. Ama Türkiye'de bir parti var ki Halfeti'nin partisi Urla'nın partisi Ordu'nun partisi 81 vilayetin 76 milyonun partisi."

Türkiye'de eğer birlik ve beraberlik isteniyorsa bunu ancak AK Parti iktidarının sağlayabileceğine inandığını aktaran Çelik, hizmet isteyen vatandaşın tercihini partisinden yana kullanması gerektiğini sözlerine ekledi. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, Şanlıurfa'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement