Canpolat ve Kılıç'tan Kentsel Dönüşüm Ofisine Saldırı Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Canpolat ve Kılıç'tan Kentsel Dönüşüm Ofisine Saldırı Açıklaması

Canpolat ve Kılıç\'tan Kentsel Dönüşüm Ofisine Saldırı Açıklaması

MALTEPE Başıbüyük Mahallesi Okularası Sokak'ta bulanan Maltepe Belediyesi Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme Ofisi, dün gece kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

03.11.2016 18:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MALTEPE Başıbüyük Mahallesi Okularası Sokak'ta bulanan Maltepe Belediyesi Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme Ofisi, dün gece kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırısına uğradı. CHP İl Başkanı Cemal Canpolat ile Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, saldırıya ilişkin belediye binası önünde basın açıklaması yaptı.

Cemal Canpolat, Maltepe halkının kendi sorunlarına, kendi seçtiği başkanına da sahip çıktığını söyleyerek, "Şu iyi bilinmelidir ki, son günlerde bizim içinde bulunduğumuz koşulların ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Bir tarafta, adeta bir savaşın içinde olan Suriye'de, Irak'ta içeride çok zor sürecin içinde olduğumuz bir dönemde yaşıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, sözkonusu ülke olduğu zaman ülkenin çıkarları bizim için birinci plandadır. Ülkenin sorunlarını, çıkarlarını savunmak bizim birinci görevimizdir. Şu bilinmelidir ki, Cumhuriyet Halk Partisi eğer bir tek üyesine bir fiske vurulursa, Türkiye'yi başınıza yıkacağımızı bilmenizi istiyoruz." dedi.

Belediye Başkanı Ali Kılıç da açıklamasında, "Maltepe'de Gülsuyun'da Gülensu'da, özelikle Başıbüyük'te son dönemde gerçekleştirmek istediğimiz, 'rant için değil halk için kentsel dönüşüm' projesinden rahatsız olanlar, orada halkımız için açmış olduğumuz ofisimizi kurşunlamışlardı. Herkes bir şeyi bilmelidir ki, koşullar ne olursa olsun halkın onayının olmadığı hiçbir projede Maltepe Belediye Başkanlığı'nın imzası olmaz. Bu kurşunlama hareketleri yeni değil, daha öncede aynı mahallemizde yaşadık, ama bu defa tekrar edildi. Çünkü bu kurşunlar Maltepe halkının göğsüne saplandı. Değerli dostlar biz çok iyi biliyoruz ki, yan yana durduğumuzda kol kola girdiğimizde bazı güçler bundan rahatsız oluyor. Biraz önce ifade ettiğim gibi, ne olursa olsun orayı rant alana çevirmeden Başıbüyük halkına hizmete koymak, onları yeniden konutlarına kavuşturmak boynumuzun borcu olacaktır, bu böyle bilinir" ifadelerini kullandı.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Canpolat ve Kılıç'tan Kentsel Dönüşüm Ofisine Saldırı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement