Çavuşoğlu: "Alanya Her Zaman Sivil Demokrasiden Yana Oldu" - Son Dakika
Güncel

Çavuşoğlu: "Alanya Her Zaman Sivil Demokrasiden Yana Oldu"

Çavuşoğlu: "Alanya Her Zaman Sivil Demokrasiden Yana Oldu"

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, "Alanya'nın 30 Mart'ta vereceği bir cevap ve ders olacak.

18.03.2014 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, " Alanya'nın 30 Mart'ta vereceği bir cevap ve ders olacak. Alanya her zaman sivil demokrasiden yana olmuştur. Darbelere karşı olmuştur" dedi.

Antalya'nın Alanya ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, bir restoranda verilen kahvaltıda partililerle bir araya geldi. Kahvaltı programına AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Hüseyin Güney ve Alanya Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Hasan Sipahioğlu ile çok sayıda partili katıldı.

Bakan Çavuşoğlu, yaptığı konuşmada Alanya'ya yapılan hizmetleri anlatarak önlerine çıkan tüm engelleri 30 Mart yerel seçimlerinde aşacaklarını söyledi. Engelleri Alanya'da daha rahat aşacaklarına inandığını belirten Çavuşoğlu, "Çünkü biz, Alanyalılarla birlikte sınırları aştık. Sizlerle birlikte Avrupa'nın başkenti Strazburg'a giderek Türk bayrağını ve Alanya bayrağını birlikte diktik, birlikte dalgalandırdık" dedi.

Alanya ve Antalya'nın her zaman sağduyunun sesi olduğunu kaydeden Çavuşoğlu, şöyle konuştu: "Alanya'nın 30 Mart'ta vereceği bir cevap ve ders olacak. Alanya her zaman sivil demokrasiden yana olmuştur. Darbelere karşı olmuştur." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çavuşoğlu: 'Alanya Her Zaman Sivil Demokrasiden Yana Oldu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement