Çavuşoğlu: Seçimleri Güçlü Bir Şekilde Kazanmalıyız - Son Dakika
Güncel

Çavuşoğlu: Seçimleri Güçlü Bir Şekilde Kazanmalıyız

AB Bakanı Çavuşoğlu, "Önümüzdeki seçimleri güçlü bir şekilde kazanmalıyız. İçeriye de dışarıya da gerekli mesajı, gerekli dersi vereceğiz." dedi.

27.03.2014 16:41  Güncelleme: 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, "Önümüzdeki seçimleri güçlü bir şekilde kazanmalıyız. İçeriye de dışarıya da gerekli mesajı, gerekli dersi vereceğiz" dedi.

Bakan Çavuşoğlu, Alanya ilçe merkezindeki esnaf ziyaretlerinin ardından, Okurcalar beldesinde düzenlenen halk toplantısına katıldı.

Çavuşoğlu, AK Parti Alanya Belediye Başkan adayı Hasan Sipahioğlu'nun Okurcalarlı olması dolayısıyla en şanslı yerin bu belde olduğunu söyledi.

Okurcalar'ın kendileri için özel bir anlamı bulunduğunu dile getiren Çavuşoğlu, "Okurcalar, Türkiye ekonomisine özellikle turizmde çok büyük bir katkı sağlamaktadır. Okurcalar'ın daha iyiye gitmesi için her türlü desteği veriyoruz" diye konuştu.

Okurcalar'a 12 ay turist gelebilmesi için golf sahaları yaptıklarını, yeni futbol tesisleri ve spor sahaları projeleri bulunduğunu anlatan Çavuşoğlu, "Alanya- Antalya yolunu yaparken Okurcalar bölgesi bir gidiş, bir gelişti. Şimdi inşallah kuzeyden bir otoban geçiriyoruz. Bir hızlı tren geçiriyoruz ki buralara hem tren gelsin hem de otobanla yeni bir yol yapalım. Vatandaşlarımız güzel bir şekilde güzergahtan gelsin geçsin" diye konuştu.

Alanya'ya 300 yataklı büyük bir bölge hastanesi ve 50 yataklı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi yapılacağını bildiren Çavuşoğlu, tıp fakültesinin kurulması için de bir ay önce karar alındığını kaydetti.

Çavuşoğlu, Alanya'yı da bir üniversiteler şehri yapacaklarını ve yurt dışından gelen öğrencilerin ilçede 10 ay yaşayacaklarını ifade ederek, şöyle devam etti:

"Siyasi hayatımızda 12 yıldır sizler, bizleri yalnız bırakmadınız. Başbakanımızı yalnız bırakmadınız. Bu kardeşinizi yalnız bırakmadınız. Biz de sizi mahçup etmedik. Size hep hizmet ettik. Şimdi yerel yönetimlerde Hasan Sipahioğlu ve diğer arkadaşlarımızla hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu yüzden önümüzdeki seçimleri güçlü bir şekilde kazanmalıyız. İçeriye de dışarıya da gerekli mesajı, gerekli dersi vereceğiz."

Bakan Çavuşoğlu, toplantının ardından ilçe merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Çavuşoğlu'na ziyaretlerinde Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı da eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çavuşoğlu: Seçimleri Güçlü Bir Şekilde Kazanmalıyız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement