Çaycuma, Gökçebey ve Devrek Ziyaretleri - Son Dakika
Güncel

Çaycuma, Gökçebey ve Devrek Ziyaretleri

Çaycuma, Gökçebey ve Devrek Ziyaretleri

"Kılıçdaroğlu: Genel Başkan olduysam, Atatürk'ün ve Cumhuriyet'in sayesinde" haberine ek ÇAYCUMA, GÖKÇEBEY VE DEVREK ZİYARETLERİ Kılıçdaroğlu, Çaycuma İlçesi'ndeki mitingde halka hitap etti.

05.10.2015 23:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Kılıçdaroğlu: Genel Başkan olduysam, Atatürk'ün ve Cumhuriyet'in sayesinde" haberine ek

ÇAYCUMA, GÖKÇEBEY VE DEVREK ZİYARETLERİ

Kılıçdaroğlu, Çaycuma İlçesi'ndeki mitingde halka hitap etti. Konuşmasında seçim vaatlerini anlatan Kılıçdaroğlu, daha sonra belediye tarafından yaptırılan Kapalı Pazaryeri'nin açılışını yaptı. Buradan Gökçebey İlçesi'ne geçen Kılıçdaroğlu, belediye önünde toplanan vatandaşlara hitap etti. Devrek İlçesi'ne geçerken Çaydeğirmeni Beldesi'ne uğrayan Kılıçdaroğlu, kahvede çay içti, vatandaşlarla sohbet etti. Devrek'te çay bahçesinde vatandaşlarla sohbet eden Kılıçdaroğlu, daha sonra seçim otobüsünden halka hitap etti. Orman köylüsünün Türkiye'nin en yoksul kesimi olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, "Kişi başına gelirin en düşük olduğu kesim orman köylülerindir. Yıllardır bir uygulama var. Oradaki orman köylüsüne, 'Ssen işverensin. Kendi primini kendin ödeyeceksin. Ondan sonra emekli olacaksın' derler. Biz bunu değiştireceğiz. Orman köylüsü Orman Genel Müdürlüğü'nün işçisi olarak çalışacak. Sigortasını Orman Genel Müdürlüğü yapacak ve o da diğer işçiler gibi emeklilik hakkına kavuşacak" dedi.

1 Kasım seçimlerinin önemine işaret eden Kılıçdaroğlu, "Bakın bu seçimler diğer seçimlere benzemiyor. Bu seçimlerde bir tercih yapacağız. Demokrasiden yana mı, baskıcı rejimden yana mı. Cumhuriyet'ten yana mı diktadan yana mı oy kullanacağız? Eğer demokrasiyi savunuyorsan, özgürlükçü bir rejimi savunuyorsan, medyanın özgürlüğünü istiyorsan, gazeteciler saldırıya uğramasın diye düşünüyorsan, iş adamları rahat konuşsunlar, iktidarı rahatça eleştirebilsinler diyorsanız oyunuzu CHP'ye vereceksiniz" dedi. Kılıçdaroğlu, mitingin ardından Ankara'ya hareket etti.

GÖRÜNTÜLER GEÇİLDİ

AKTÜEL GÖRÜNTÜLER GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: Gürkay GÜNDOĞAN/ ZONGULDAK,(DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çaycuma, Gökçebey ve Devrek Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement