"Yalova'daki Başarıyı Önemsiyoruz" - Son Dakika
Yerel

"Yalova'daki Başarıyı Önemsiyoruz"

"Yalova\'daki Başarıyı Önemsiyoruz"

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdar Özgör, CHP'nin Yalova'da aldığı başarıyı önemsediklerini söyledi.

26.06.2014 10:20  Güncelleme: 11:02

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdar Özgör, CHP'nin Yalova'da aldığı başarıyı önemsediklerini söyledi.

CHP Yalova İl Başkan Yardımcısı Mustafa Arslan, Çerkezköy Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör ile görüştü. Ziyarette konuşan Arslan, geçtiğimiz günlerde tekrarlanan Yalova'daki seçimlerde CHP'nin seçimleri 228 farkla seçimleri kazanmasının büyük bir başarı olduğunu söyledi. Özgör de ziyarette Yalova'ki başarıyı önemsediklerini kaydetti.

Yalova'da tekrarlanan seçimlerde AK Parti'ye 228 oy fark attıklarını dile getiren Arslan, "Belediyeyi 115 milyon borçla teslim aldık. Ama bu borcu belediyemiz kısa sürede ödeyecektir. Seçimlere de mevcut 13 mahallemizde de çok sıkı bir çalışma sergiledik. Çalışmalarımızın semeresini de seçimleri kazanarak aldık. Yalova'da CHP yıllardır bu kadar çalışmamıştır. Demek ki çok çalışınca istenilen oluyormuş. İşte biz bu çalışmanın meyvesini elde ettik. Artık çok çalışacağız. Yalova'da Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını hiç indirmeyeceğiz" açıklamasında bulundu.

"SEÇİM BÜROLARINI FAALİYETE GEÇİRECEĞİZ"

CHP Yalova İl Başkan Yardımcısı Mustafa Arslan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinerek, "Ağustos ayında bildiğiniz gibi Cumhurbaşkanlığı seçimi yapılacak. Bu seçimden de başarılı şekilde çıkmak istiyoruz. Bu nedenle Yalova genelinde Cumhurbaşkanlığı seçimi için belirlediğimiz alanları da 20 gün sonra faaliyete geçireceğiz. Buralarda görev alacak ekip arkadaşlarımızı belirledik. Seçimlerde partimizin belirlediği adayın kazanması için gece gündüz yoğun bir çalışma içerisine gireceğiz. Bu seçimin Türkiye'miz için çok önemli olduğunu biliyoruz. İnşallah bu seçimde de başarıyı yakalayacağız. CHP olarak bundan böylede Yalova Belediyesi'nde CHP bayrağının kalıcı olarak bırakmak istiyoruz. Biz göreve geldiğimizde belediyeden kaldırılan T.C'yi tekrar belediyeye koyduk. Sonuna kadar da T.C için mücadele vereceğiz" ifadelerini kaydetti.

"YALOVA'DAKİ BAŞARIYI ÖNEMSİYORUZ"

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Yalova'daki başarıyı önemsediklerini belirtti. Özgör, "Öncelikle bizlerde sizi Yalova'da elde etmiş olduğunuz başarı nedeniyle kutluyoruz. Yalova'daki başarıyı önemsiyoruz. Yalova'da CHP ile AK parti'nin oyları yakın yakına olsa da CHP'nin 228 oyla fark atarak seçimi kazanması büyük bir başarıdır. Seçimde iktidar gücünün orada yoğunlaşmış olmasına rağmen CHP'nin seçimden başarılı şekilde çıkması yani seçimi kazanması çok önemli oldu. Sizleri tebrik ediyorum ve görevinizde de başarılar diliyorum" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Yalova'daki Başarıyı Önemsiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement