Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki Açıklaması

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki Açıklaması

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "40 yıldır ülkenin başının belası olan PKK terör örgütünü bitiriyoruz.

06.11.2016 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "40 yıldır ülkenin başının belası olan PKK terör örgütünü bitiriyoruz. İçimize 40 yıldır sinsice yuvalanmış olan hainlik eden FETÖ terör örgütünü bitiriyoruz. Bu mücadeleyi iddialı bir şekilde veriyoruz." dedi.

Özhaseki, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun'u ziyaretinde yaptığı konuşmada, Anadolu'nun dünyanın en güzel coğrafyalarından biri olduğunu, ancak bu güzelliklere yanında coğrafyanın hem üzerinde hem altında bir takım oynamalar, sıkıntılar olduğunu bildirdi.

"Toprağın altındaki depremsellik her zaman ortaya çıkabilir. Bununla ilgili tedbirli olmak zorundayız. Toprağın üzerinde de her zaman oynamalar sıkıntılar var. İşte oraya da hükümet olarak bizim tedbir almak, iyi işler yapıp insanımızın refahını, huzurunu, kalkınmasını sağlamak görevimiz." diyen Özhaseki, geçmişteki tüm hükümetlerle kıyaslandığı zaman hükümetlerinin daha başarılı olduğunu vurguladı.

Özhaseki, "Bizler özel hayatımızda mütevazi olmalıyız, insanlara sevgi tohumlarını ekmeliyiz, herkese kucak açmalıyız. Kimseyi ayırmamalıyız. İnsanlar özellerinde ister çağdaş, ister muhafazakar yaşamı tercih etsinler hepsini bağrımıza basmalıyız. Bizler, böyle bir görüşte hizmet etmeliyiz. Özel hayatımızda mütevazi olacağız ama yaptıklarımızı söylerken dik olarak söyleyeceğiz, kötülere karşı dik olacağız." ifadesini kullandı.

Cumhuriyet tarihi boyunca iktidarlarının, hangi hükümetle kıyaslanırsa kıyaslansın, ekonomide, sağlıkta, eğitimde ulaşımda her alanda başarılı olduğuna işaret eden Özhaseki, şunları kaydetti:

"İyi işler yapmaya da devam ediyoruz. 40 yıldır ülkenin başının belası olan PKK terör örgütünü bitiriyoruz. İçimize 40 yıldır sinsice yuvalanmış olan hainlik eden FETÖ terör örgütünü bitiriyoruz. Bu mücadeleyi iddialı bir şekilde veriyoruz. Kendi içimizdeki bu kavgaların, bu didişmelerin bitmesi lazım. Bu hainliklerin yok olması lazım. Bunlar içimizdeler ama sahipleri, ayar verenleri, akıl verenleri, karar verenleri dışarıda. Onların taşeronluğunu yapan bu tiplerin de bu ülkede yaşam hakkının olmaması lazım. Bu ülkede her çeşit siyasi partili, her çeşit ırktan, dinden, mezhepten, inançtan insanlar yaşayabilir. İstediği yaşam biçimini tercih edebilirler. Hükümet olarak bunların hepsinin garantörü biz olmalıyız. Arkalarında durmalıyız, hiçbirini ayırmadan hizmet etmeliyiz. Ama bu ülkeye hainlik eden, teröre girişen, bunu destekleyen kim varsa onların da canını okumak bizim birinci işimiz olmalı. İşte bunu yapmaya çalışıyoruz."

Ziyarette İl Başkanı Tosun Bakan Özhaseki'ye Devrek Bastonu ve madenci heykeli hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement