Çevre Yatırımları ve Çevre Temizlik Araçları Dağıtım Töreni - Son Dakika
Güncel

Çevre Yatırımları ve Çevre Temizlik Araçları Dağıtım Töreni

Giresun'da, Çevre Yatırımları ve Çevre Temizlik Araçları Dağıtım Töreni kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve İller Bankası Genel Müdürlüğü'nce yaptırılan Eynesil Parkı törenle açıldı.

25.11.2014 20:50  Güncelleme: 11:06

Giresun'da, Çevre Yatırımları ve Çevre Temizlik Araçları Dağıtım Töreni kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve İller Bankası Genel Müdürlüğü'nce yaptırılan Eynesil Parkı, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun telekonferans yöntemi ile bağlandığı törenle açıldı.Eynesil ilçesi sahil kesimde yapılan tesisin açılışına, Giresun Vali Vekili Bekir Ergörk, Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt, Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Sebahattin Dökmeci, İller Bankası Trabzon Bölge Müdürü Salih Devran, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Cengiz Varol, bazı ilçelerin belediye başkanları, kaymakamlar, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Törene, videokonferans yöntemi ile bağlanan Başbakan Davutoğlu, "Bu tesisimiz tüm Giresun'a ve tüm Eynesilli hemşehrilerimize hayırlı olsun. Güzel bir hizmet" dedi.Giresun Vali Vekili Bekir Ergörk ise park hakkında bilgi verdi.Ergörk, "Öncelikle Giresun ve Eynesil ilçemizden vatandaşlarımızın şevk ve muhabbetini iletmek istiyorum. Tesisimiz 6 bin 400 metrekare alanda 750 bin lira harcanarak hazırlanmıştır" diye konuştu. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun videokonferans yöntemi ile yaptığı bağlantı ile parkın açılışı, Vali Vekili Bekir Ergörk ve katılımcılar tarafından gerçekleştirildi.

Çevre Yatırımları ve Çevre Temizlik Araçları Dağıtım Töreni
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çevre Yatırımları ve Çevre Temizlik Araçları Dağıtım Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement