Ceylanpınar Belediyesi'nden Hizmetlerini Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Ceylanpınar Belediyesi'nden Hizmetlerini Sürdürüyor

Ceylanpınar Belediyesi\'nden Hizmetlerini Sürdürüyor

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde 20 bin metrekarelik alan üzerine büyük bir park kuruluyor.

03.11.2015 18:59

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde 20 bin metrekarelik alan üzerine büyük bir park kuruluyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Ceylanpınar Belediyesi'nin koordineli olarak ilçe girişinde yaklaşık 20 Bin Metrekarelik alanda büyük bir park yapımına başladı. İlçe girişi olarak bilinen Evren Paşa Mahallesi'nin olduğu noktadan başlayacak olan alanın yeşillendirme çalışması ile kentin cazibe merkezi haline getirilmesi planlanıyor. Alanda, çocuk oyun alanları, kamelyalar, mevsimlik çiçekler, spor aletleri ve yürüyüş alanları yapımı hedefleniyor.

300 ÇÖP KONTEYNERİ

Ceylanpınar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki eski ve yıpranmış çöp konteynerlerını yeniliyor. Geçtiğimiz yıl Ceylanpınar ilçe merkezinde 2600 adet çöp konteyner yenileme çalışması yapmıştı. Yaklaşan Kış mevsimi nedeniyle ekipler ilçe genelinde yenileme çalışmaları kapsamında ilçenin değişik noktalarına 300 adet yeni çöp konteyneri yerleştirdi. Ceylanpınar Belediyesinin ilçe merkezi kırsalında merkez dışı mahallelerde başlattığı asfalt çalışmaları da sürüyor. Ceylanpınar Belediyesi ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin koordineli olarak yürüttükleri kırsal mahallelerde yol yapım çalışmaları kapsamında Aşağı Doruklu Mahallesi'nde, 1 kilometrelik yol bağı olan Cami yolunun 1.kat asfalt öncesi alt temel malzeme serimi çalışması sürdürülüyor.

Ceylanpınar Belediyesi ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin koordineli çalışmaları kapsamında yapılan stabilize yol çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfalt çalışmaları başlatılacak.

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE VATANDAŞIN YANINDA

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ve Belediye Encümenleriyle birlikte ilçe halkının iyi gününde de kötü gününde de yanında oluyor. Aydınlık Mahallesinde geçtiğimiz günlerde elektrik kontağından çıkan yangında evin çeşitli bölgelerinde maddi hasar yaşayan aileyi evinde ziyaret eden ve Atilla ve beraberindekiler daha sonra, kutsal topraklara giderek hac ibadetini yerine getiren vatandaşları evlerinde ziyaret etti. Buradan ayrılan Başkan Atilla, Hasta ve Taziye ziyaretlerinde bulundu. Belediye Başkanı Atilla, Hacı ziyaretlerinin ardından dört hastayı evlerinde ziyaret etti. Hastalar ile ilgili ailelerinden detaylı bilgiler alan Başkan Atilla, tedavileri konusunda belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ve beraberindekiler son olarak kısa bir zaman önce hayatlarını kaybeden vatandaşların yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.

SEÇİM TEŞEKKÜRÜ

Ceylanpınar Belediye Başkanı Ak Partili Menderes Atilla 1 Kasım 26.Dönem Milletvekilliği Genel seçimlerinin ardından yaptığı yazılı açıklamada 1 Kasım'da halkın özgür iradesiyle sandıktan çıkan sonucun ülkenin huzur, istikrar ve selameti için isabetli bir sonuç olduğunu ifade etti. İl günkü aşkla hizmete devam edeceklerini belirten Atilla, AK Parti'ye destek verenlere ve sonuçta emeği geçenlere teşekkür etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ceylanpınar Belediyesi'nden Hizmetlerini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement