CHP Akhisar Teşkilatı Kadın Kolları Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Yerel

CHP Akhisar Teşkilatı Kadın Kolları Kahvaltıda Buluştu

CHP Akhisar Teşkilatı Kadın Kolları Kahvaltıda Buluştu

Akhisar CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Selver Goral ve yönetim kurulu üyeleri, Can Köfte Tesislerinde dayanışma ve kaynaşma toplantısında bir araya geldi.

20.09.2014 17:08  Güncelleme: 18:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akhisar Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kadın Kolları Başkanı Selver Goral ve yönetim kurulu üyeleri Can Köfte Tesisleri'nde dayanışma ve kaynaşma toplantısında bir araya geldi.

Kahvaltılı toplantıya CHP Manisa Milletvekilleri Hasan Ören, Özgür Özel, Sakine Öz, CHP Manisa İl Başkanı Cahit Kaplan, belediye meclis üyeleri, Akhisar İlçe Başkan Vekili İsmail Çoker, kadın kolları, Akhisar gençlik kolları ve partili üyeleri katıldı. Programın açılış konuşmasını CHP Kadın Kolları Başkanı Selver Goral yaptı. Selver Goral, "Ülke olarak siyasal iktidarın halktan aldığı gücü halkın çıkarlarını koruma üzere kullanacağı yerde, kendi çıkarları ve yandaşlarını büyütmek için kullandığı kendine muhalefet eden her ayrı kurumu, yandaş olmayan gazetecileri cezalandırma ya da korkutma üzere karanlık günlerden geçiyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi kadına yönelik her türlü şiddetin önlenmesi için geliştirilen uluslar arası ve ulusal hukukun samimi sahibi ve takipçisi olacaktır. Haziran 2015 milletvekili seçimlerinde AKP zihniyetini iktidardan uzaklaştırmak için gece gündüz çalışmak gerekmektedir." dedi.

CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz, "Bu sabah haberi gelen IŞİD terör örgütünün kaçırmış olduğu konsolosluk temsilcilerimizin ülkemize gelmesiyle ilgili sevinçli bir haber aldık. Bize bu güzel etkinliği hazırlayan başta Selver hanım olmak üzere yönetim kuruluna bir teşekkürü borç bilirim. Seçimlerde umutlarımız kırıldı. Çok çalıştık ama ne yazık ki başarılı olamadık. Ama kadınlarımızın bu birleşmeyi sağlamasını tahmin ediyordum. Kentimizin dinamosu olan Akhisar'dan bunu bekliyordum bu beklentim boşa çıkmadı. Biz mücadeleci ruhumuzla bu ülkeyi aydınlık yarınlara çıkarabiliriz. Ben buradan sizlere bir çağrıda bulunmak istiyorum." diye konuştu.

Bir yerel seçim ve bir cumhurbaşkanlığı seçimini geride bıraktıklarını kaydeden CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören,"CHP olarak inanıyorum ki elimizden gelen her şeyi yaptık. Kurultayımızda ise Türkiye'nin bizden beklentilerini ve bunlar kurultay partisi, kurultay yapıp kavga ederler anlayışını yıktık. Demokrasinin olmazsa olmazının CHP'de yaşanabileceği duygusunu kurultayda verdik. AK Parti, cumhuriyet tarihinin gelmiş geçmiş en kötü iktidarlarından birisi. Kadın kollarımıza teşekkür ediyorum. Eğer yeteri kadar oy alamıyorsak suç seçmende değil, bizdedir. Hedefimiz 2015 genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidara gelmesidir. İlçe başkanımız Sayın İsmail Fikirli sanırım milletvekilliği seçimlerine hazırlanacak. Ses tellerinde ki küçük bir rahatsızlığı tedavi ettirmek için ameliyat oldu. Kendisine acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel de "Yaşanan acılardan ve 2 seçimden sonra burada yeni bir başlangıç için ilk toplantıyı burada gerçekleştiriyoruz. Bu toplantının Akhisar'da olmasına şaşırmamak lazım, çünkü Akhisar Manisa CHP örgütünün göz bebeği konumunda. CHP'nin lokomotifi kadın kollarıdır. Bütün enerjimizi Cumhuriyet tarihinin karşısında ki en büyük tehlikeyle kendi deyimleriyle restorasyon projesiyle mücadeleye vermeliyiz." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Akhisar Teşkilatı Kadın Kolları Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement