CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir'de - Son Dakika
Politika

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir'de

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir\'de

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi programa katılmak üzere İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na iniş yaptı.

21.02.2015 13:04

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi programa katılmak üzere İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na iniş yaptı.

Bir dizi programa katılmak için İzmir'e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adnan Menderes Havalimanı' na iniş yaptı. Kılıçdaroğlu'nu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu,İl Başkanı Bedri Serter, milletvekilleri ve çok sayıda partili karşıladı. Partililerin 'Başbakan Kemal' sloganları ile karşılanan KIlıçdaroğlu, VIP minibüsle havalimanından ayrılarak CHP İl Başkanlığı'na hareket etti.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu İzmir ziyareti kapsamında ilk olarak Bayraklı Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi'nin açılışını yapacak. CHP Lideri saat 15.00'te Tarihi Havagazı Fabrikası'na geçerek 'Geleceğimizi Birlikte Kuruyoruz İzmir Kültür Sanat Buluşması'na katılacak. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ercan Karakaş'ın düzenlendiği sanatçı buluşmasına sinema, opera, tiyatro gibi sahne sanatlarının önemli isimleri katılacak. Kılıçdaroğlu, saat 19.00'da sanatçılarla kokteyle katıldıktan sonra İzmir'den ayrılacak. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement