Kılıçdaroğlu: Erdoğan, Yıldırım ve Bahçeli'yle Televizyonda Tartışalım - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu: Erdoğan, Yıldırım ve Bahçeli'yle Televizyonda Tartışalım

CHP lideri Kılıçdaroğlu, televizyonda diğer liderlerle tartışmak istediğini belirterek "Bahçeli ve Yıldırım'a çağrı yapıyorum. Erdoğan da gelebilir. Madem doğru söylemiyorum, televizyonda beni mahcup etsinler" dedi.

25.02.2017 18:26  Güncelleme: 21:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hayırlı Üniversiteliler Platformunun düzenlediği toplantıda gençlerle bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, halk oylamasına sunulacak anayasa değişiklik paketiyle ilgili iddialarını yineledi.

"ESKİDEN TELEVİZYONDA TARTIŞMA YAPILIRDI"

Referandum öncesi liderlerle televizyonda açık otoruma çıkmak istediğini belirten Kılıçdaroğlu "Eskiden seçimler olurken siyasi parti liderleri televizyonlara davet edilirdi, bir masanın etrafında otururlardı, soru sorulurdu ve her lider aynı ortamda, aynı gazetecilerin önünde sorulara yanıt verirdi. İnsanlar da evlerinde dinlerlerdi. Sayın Devlet Bahçeli'ye de Sayın Binali Yıldırım'a da çağrı yapıyorum, arzu ederlerse Sayın Recep Tayyip Erdoğan da gelebilir. Oturalım hep beraber bu anayasa değişikliği ne getiriyor, ben konuşayım, onlar da konuşsun. Madem ki ben doğruları söylemiyorum, televizyon ekranında beni mahcup etsinler" dedi.

Kılıçdaroğlu: Erdoğan, Yıldırım ve Bahçeli\'yle Televizyonda Tartışalım
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu: Erdoğan, Yıldırım ve Bahçeli'yle Televizyonda Tartışalım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement