CHP Grup Başkanvekili İnce Açıklaması - Son Dakika
Yerel

CHP Grup Başkanvekili İnce Açıklaması

CHP Grup Başkanvekili İnce Açıklaması

"Bunlar Hazineden paramızı, sandıktan oyumuzu, çocuklarımızın sınavdan sorusunu çaldılar, 'seçimde ne çalacaklar' diye bekledim, Dombıra'yı çaldılar.

28.03.2014 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, "Bunlar Hazineden paramızı, sandıktan oyumuzu, çocuklarımızın sınavdan sorusunu çaldılar, 'seçimde ne çalacaklar' diye bekledim, Dombıra'yı çaldılar. Çaldıklarını da çalmışlar" dedi.

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Bolu Belediye Başkan adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu ve partililerle Belediye Meydanı'ndan Hükümet Meydanı'na kadar sloganlar eşliğinde yürüyen İnce, burada halka hitap etti.

Ülke genelinde yoğun çalışma temposu içerisinde olduklarını belirten İnce, 30 Mart akşamında emeklerinin karşılığını alacaklarını söyledi.

30 Mart'ta Türkiye'yi ikiye böleceklerini savunan İnce, "Bir yanda haram parayla umreye gidenler, öbür yanda asgari ücretliler olacak. Bir yanda iş adamlarından 700 bin liralık saat alanlar, öbür yanda geçinemeyen emekliler olacak. 30 Mart'ta bir yanda 'Alo Fatih' güzeli, öbür yanda özgür basın olacak. 30 Mart'ta Türkiye'yi şöyle ikiye böleceğiz, bir yanda bakan evlatları, öbür yanda vatan evlatları olacak" diye konuştu.

"Bu, bir istiklal savaşıdır" diyen İnce, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sesinin kısıldığını hatırlattı.

İnce, sözlerini şöyle tamamladı:

"O kadar yalana, iftiraya ses mi? Kalır. Onun sakladığı villası, Üsküdar'da nerede? Kısıklı'da. Kısıklı'da villa olursa ses de gider, kısılır. 'Eski futbolcuyum' diyordu, beygire bindi, iki saniye duramadı. Öğretmen olarak not veriyorum, sıfır. Bunlar Hazineden paramızı, sandıktan oyumuzu, çocuklarımızın sınavdan sorusunu çaldılar, 'seçimde ne çalacaklar' diye bekledim, Dombıra'yı çaldılar. Çaldıklarını da çalmışlar." - Bolu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Grup Başkanvekili İnce Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement