CHP İl Başkanı Esen Açıklaması - Son Dakika
Yerel

CHP İl Başkanı Esen Açıklaması

CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen, "Antalya'nın tüm mahalle ve sokaklarında biz varız. Sokak sokak, ev ev halka ulaşıyoruz" dedi.

05.10.2015 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen, "Antalya'nın tüm mahalle ve sokaklarında biz varız. Sokak sokak, ev ev halka ulaşıyoruz" dedi.

Esen, seçim çalışmaları kapsamında milletvekilleri ve milletvekili adayları ile Gazipaşa, Alanya, Manavgat, Serik, Aksu, Kemer, Kumluca, Finike, Demre ve Kaş ilçelerini ziyaret etti.

Doğu ve batı ilçelerindeki seçim çalışmalarını Korkuteli ve Elmalı ilçeleri ile merkez ilçelerinde de sürdüreceklerini söyleyen Esen, "Seçim kampanyasını her gün daha da hızlandırarak sürdüreceğiz. 1 Kasım'da Antalya'da CHP halkın gücünü gösterecektir. Antalya'nın tüm mahalle ve sokaklarında biz varız. Sokak sokak, ev ev halka ulaşıyoruz. Projelerimizi ve hedeflerimizi anlatıyoruz" diye konuştu.

Esen, Aksu'da CHP'ye katılımlardan sonra diğer ilçelerde de partisine katılımların süreceğini kaydetti.

İlçelerde yapılan yoğun çalışmalarla CHP'ye desteğin artacağını ifade eden Esen, "Antalya'da CHP ilk seçim merkezi Konyaaltı ilçesinde Atatürk Bulvarı üzerinde açarak çalışmalarını ilçelerde de hızlandırıyor" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP İl Başkanı Esen Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement