CHP Kayseri İl Başkanı Keskin Açıklaması - Son Dakika
Ekonomi

CHP Kayseri İl Başkanı Keskin Açıklaması

CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, "Rusya ve Suriye ile ilişkiler kopma noktasının ötesine taşmış,Türkiye ciddi bir göçmen sorunu ile baş başa bırakılmıştır" ifadesini kullandı.

09.02.2016 16:10

CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, "Rusya ve Suriye ile ilişkiler kopma noktasının ötesine taşmış, Türkiye ciddi bir göçmen sorunu ile baş başa bırakılmıştır" ifadesini kullandı.

Keskin, yaptığı yaptığı yazılı açıklamada, ülkede bir çok sorunun yaşandığını öne sürdü.

Asgari ücret ve emekli maaşlarında yapılan artışların, iğneden ipliğe yapılan zamlar nedeniyle sıfırlandığını savunan Keskin,Türkiye'nin başkanlık sistemi tartışmalarıyla zaman yitirdiğini ve sorunların halının altına süpürüldüğünü ileri sürdü.

Keskin, şunları kaydetti:

"Rusya ve Suriye ile ilişkiler kopma noktasının ötesine taşmış,Türkiye ciddi bir göçmen sorunu ile baş başa bırakılmıştır. Tüm bunların yanı sıra iç piyasada ciddi bir ekonomik sorun yaşanmaktadır. Küçük esnaf siftahsız gün geçirirken, artık sarraflar bile kepenk kapatmaya başlamıştır. Kazancılar esnafı bile şikayet noktasına geldiyse, sorunun ciddiyetini anlamamız gerekmektedir. Ülkemiz, üzülerek ifade ediyorum ki hükümetin iddia ettiği gibi hiçte güllük gülistanlık değildir."

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi CHP Kayseri İl Başkanı Keskin Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement