CHP Kırklareli İl Başkanı Zengin Açıklaması - Son Dakika
Yerel

CHP Kırklareli İl Başkanı Zengin Açıklaması

"Trakya’da yerel seçimlerde alınan bu sonuçlar sonunda Edirne ve Tekirdağ il başkanları istifa ederse bende istifa etmeyi düşünürüm”

12.05.2014 17:10

KIRKLARELİ (AA)- CHP Kırklareli İl Başkanı Recep Zengin: "Trakya'da yerel seçimlerde alınan bu sonuçlar sonunda Edirne ve Tekirdağ il başkanları istifa ederse bende istifa etmeyi düşünürüm" dedi.

Zengin, partisinin Lüleburgaz'da düzenlediği toplantıda yerel seçimlerde Türkiye genelinde olduğu gibi Kırklareli'nde de istedikleri oyu alamadıklarını belirtti.

Türkiye genelinde yüzde 35'in üzerine çıkmayı beklediklerini ama olmadığını belirten Zengin, "Trakya'da da ne yazık ki bu seçimlerde oy düşüşü yaşandı. Bizde oy düşü olmasına rağmen yüzde 45 ile yine Tekirdağ ve Edirne'den çok oy aldık. Bana istifa edip etmeyeceğimi soruyorlar. Trakya'da yerel seçimlerde alınan bu sonuçlar sonunda Edirne ve Tekirdağ il başkanları istifa ederse bende istifa etmeyi düşünürüm" diye konuştu.

Toplantıya CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Alaaddin Güncer ve partililer katıldı. - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Kırklareli İl Başkanı Zengin Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement