"12 Eylül'de Demirel ve Ecevit Anlaşsaydı 12 Eylül Olmazdı" - Son Dakika
Güncel

"12 Eylül'de Demirel ve Ecevit Anlaşsaydı 12 Eylül Olmazdı"

CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, "12 Eylül'den önce Demirel ve Ecevit anlaşsaydı 12 Eylül olmazdı." dedi.

25.06.2014 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığı için imza atan CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, "12 Eylül'den önce Demirel ve Ecevit anlaşsaydı 12 Eylül olmazdı. Kılıçdaroğlu ve Bahçeli anlaşmıştır, tarihi bir karardır" dedi.

CHP, Ekmeleddin İhsanoğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığı başvurusunu milletvekillerinin imzasına dün açtı. İlk imzayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu verdi. Ardından CHP Grup başkanvekilleri Muharrem İnce, Akif Hamzaçebi ve Engin Altay imza attı.

Vekiller imza atmaya devam ederken CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın şu ana kadar imza atmadığı öğrenildi.

ANKA'ya konuşan Acar, İhsanoğlu'nun adaylığı için imza attığını belirterek, "12 Eylül öncesi iki lider vardı, Demirel ve Ecevit. Asgari müştereklerde anlaşsalardı 12 Eylül olmazdı" dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun anlaştığına işaret eden Acar, "İki lider anlaşmıştır, tarihi bir karardır, iki liderin siyasi kariyerlerini ortaya koyarak yapmış oldukları böyle bir anlaşma çok önemli" diye konuştu.

İhsanoğlu'na yönelik eleştirilere de değinen Acar, "İhsanoğlu'nun kişiliği hakkında kopartılan kıyametin hiçbir ilgisi yoktur, ilizyon yaratılmak isteniyor, siyasi yararlar çıkarılmaya çalışılıyor" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel '12 Eylül'de Demirel ve Ecevit Anlaşsaydı 12 Eylül Olmazdı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement