CHP'li Atıcı: İşkur İktidarın Seçim Ofisi Mi? - Son Dakika
Güncel

CHP'li Atıcı: İşkur İktidarın Seçim Ofisi Mi?

CHP\'li Atıcı: İşkur İktidarın Seçim Ofisi Mi?

Chp Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, Mersin'de Orman Bölge Müdürlüğü başta olmak üzere, çeşitli kurumlarda çalıştırılacak geçici işçilerin işe alımlarında İş Kurumu (İŞKUR) tarafından partizanlık yapıldığı, iktidarın burayı seçim ofisi gibi kullandığını iddia ederek, TBMM'ye soru önergesi verdi.

23.10.2015 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chp Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, Mersin'de Orman Bölge Müdürlüğü başta olmak üzere, çeşitli kurumlarda çalıştırılacak geçici işçilerin işe alımlarında İş Kurumu (İŞKUR) tarafından partizanlık yapıldığı, iktidarın burayı seçim ofisi gibi kullandığını iddia ederek, TBMM'ye soru önergesi verdi.

7 Haziran 2015'te yapılan seçimler öncesinde İŞKUR tarafından ücretleri ödenmek üzere İŞKUR ve Orman Genel Müdürlüğü arasında Türkiye'de toplam 118 bin, Mersin'de 3 bin kişinin geçici işe alınması için bir protokol imzalandığını hatırlatan Atıcı, "Geçici işe alınacakların kura ile belirlenmesi gerekirken, bir partinin ilçe örgütlerinde belirlendiği vatandaşlar tarafından iddia edilmektedir. Bu işçilerin maaşlarının İşsizlik Fonu'ndan karşılandığı ve böylece Fonun, iktidarın seçimlerine alet edildiği iddia edilmektedir" dedi. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li Atıcı: İşkur İktidarın Seçim Ofisi Mi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement