CHP'li Burcu Köksal'dan Bakanlara Kütahya Sorusu - Son Dakika
Yerel

CHP'li Burcu Köksal'dan Bakanlara Kütahya Sorusu

CHP\'li Burcu Köksal\'dan Bakanlara Kütahya Sorusu

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Kütahya’nın sorunlarını Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’na sordu.

05.04.2016 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Kütahya'nın sorunlarını Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na sordu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Kütahya'da Domaniç ile Tavşanlı arasındaki 31 kilometrelik yolun akıbetini Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a sordu. Konu hakkında bir soru önergesi veren Köksal, "2013 yılının Eylül ayında genişletilmesi için ihale edilen 31 kilometrelik yol ne zaman bitirilecektir? 31 kilometrelik Tavşanlı-Domaniç ilçeleri arasında ki yolda belli aralıklarla yaklaşık 10 kilometrelik alanda yapılan yama çalışmalarına ne zaman son verilip; müteahhit firmanın iş bitim süresinde işi bitirmesi için gereken yapılacaktır. Bakanlığınız ve yüklenici firma tarafından Tavşanlı-Domaniç İlçeleri arasındaki 31 kilometrelik yolun 2015 yılında bitirileceği sözleşmesi imzalanmışken, iş bitim süresi neden 2016 yılına sarkıtılmıştır?" sorularını yöneltti.

Köksal, soru önergesinde şu sorulara yer verdi: "32 adet köyü olan Domaniç İlçesi, Kütahya'nın en büyük ilçesi olan Tavşanlı ilçesine ulaşmak için kullandığı 31 kilometrelik yol, eğer 2016 yılında yüklenici firma tarafından bitirilemezse tekrar iş bitirme süresini uzatacak mısınız? Bakanlığınız ve yüklenici firma tarafından 2015 yılında bitirilmesi konusunda sözleşme imzalandıktan sonra, işin 2016 yılına uzatılmış olması, işin 2016 yılında da bitirilemeyip 2017 yılına sarkacağı da öngörülürse, işin 2016 yılında tamamlanması için sözleşmeye cezai şartlar gibi gerekli tedbirleri almayı düşünüyor musunuz?"

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na da Kütahya Devlet Hastanesi ile ilgili soru yöneltti. Köksal, "Anadolu'nun kilit illerinden birisi olan Kütahya ilindeki Devlet Hastanesi'nde göğüs hastalıkları uzmanı sıkıntısı yaşamaktadır. Kütahya ili Devlet Hastahanesi'ne ne zaman göğüs hastalıkları uzmanı atayacaksınız?" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Burcu Köksal'dan Bakanlara Kütahya Sorusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement