CHP'li Hamzaçebi: En Az Yüzde 6 Büyüyen Türkiye Yaratacağız - Son Dakika
Güncel

CHP'li Hamzaçebi: En Az Yüzde 6 Büyüyen Türkiye Yaratacağız

CHP\'li Hamzaçebi: En Az Yüzde 6 Büyüyen Türkiye Yaratacağız

Chp Grup Başkanvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, "Hukuk, hak, adalet olmadan hiçbir şey olmaz. Demokrasi de olmaz, ekonomi de olmaz. En az yüzde 6 büyüyen bir ekonomik iklimi yaratacağız. Bunun ön şartları güven ve istikrardır" dedi.

08.05.2015 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chp Grup Başkanvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, "Hukuk, hak, adalet olmadan hiçbir şey olmaz. Demokrasi de olmaz, ekonomi de olmaz. En az yüzde 6 büyüyen bir ekonomik iklimi yaratacağız. Bunun ön şartları güven ve istikrardır" dedi.

Mehmet Akif Hamzaçebi, seçim çalışmaları için Sakarya'nın Karasu ve Kocaali ilçelerine ziyaretlerde bulundu. Karasu girişinde Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ve parti örgütü tarafından yüzlerce araçlık bir konvoyla karşılanan Hamzaçebi, hem esnaf gezisi yaptı, hem de seçim bürosu açılışı gerçekleştirdi. Hamzaçebi, burada yaptığı konuşmada, "Biz Türkiye'nin sorunlarını biliyoruz, tümüne çözüm gerçekçi çözüm önerilerimiz var" dedikten sonra, şunları söyledi:

"Biz ülkemizi seviyoruz, insanımızı seviyoruz. Siyaseti de insanların mutluluğu için bir araç olarak görüyoruz. Bizim için siyaset bir zenginleşme aracı değil, halka hizmet etmevasıtasıdır. Biliyorsunuz CHP olarak bu genel seçim için yepyeni bir ekonomik programla yola çıkmış bulunuyoruz.Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı bu programla ülkemizi yaşanacak, mutlu ve huzurlu bir Türkiye haline getirmek istiyoruz.Bu seçim kampanyasında temel bir strateji değişikliğine gittik. Biz buraya sizin karşınıza sadece hükümet eleştirisi yapmak için gelmedik. Artık klasik bir muhalefet anlayışı ile hareket etmiyoruz. CHP olarak Karasu, Kocaali, Sakarya, Türkiye için ne düşünüyoruz, ne çözümler öneriyoruz, bunları anlatmayı tercih ediyoruz."

Hamzaçebi, "Hukuk, hak, adalet olmadan hiçbir şey olmaz. Demokrasi de olmaz, ekonomi de olmaz" diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hukuk ve demokrasinin üzerine de en az yüzde 6 büyüyen bir ekonomik iklimi yaratacağız. Bunun ön şartları güven ve istikrardır. Biz asgari yüzde 6 büyüyen bir Türkiyevaat ediyoruz. Yüzde 3 büyüme ile istihdam ve istikrarı sağlayamayız. Yaşanacak, mutlu ve huzurlu bir ülke istiyorsak en az yüzde 6 büyüyen bir Türkiye yaratmalıyız. Bunu da CHP iktidarında biz gerçekleştireceğiz." - Sakarya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li Hamzaçebi: En Az Yüzde 6 Büyüyen Türkiye Yaratacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement