CHP'li Mansur Yavaş: Evladınıza Sahip Çıkın - Son Dakika
Güncel

CHP'li Mansur Yavaş: Evladınıza Sahip Çıkın

CHP\'li Mansur Yavaş: Evladınıza Sahip Çıkın

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, "Taşeron işçiler korkmasın.

02.03.2014 20:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, "Taşeron işçiler korkmasın. Bırakın işten çıkarmayı bundan sonra iş sahibi olacaklar. Kendi evladınız hizmetinize geliyor. İş başına gelince Ankara'nın bütün köylerini İsviçre'nin köyleri gibi yapacağız. Yüzyılın fırsatını en güzel şekilde değerlendirin. Evladınıza sahip çıkın" diye seslendi.

Yavaş, Kızılcahamam ziyareti öncesinde CHP Ayaş Belediye Başkan Adayı Ali Başkaraağaç ile birlikte Ayaş'ın Gökler ve Çanıllı köylerini ziyaret etti.

-"YÜZYILIN FIRSATINI EN GÜZEL ŞEKİLDE DEĞERLENDİRİN"-

Yavaş Ayaş ziyareti sırasında, Gökler Köyü Halk Oyunları Ekibi tarafından coşkuyla karşılanınca, "İnşallah seçimi kazandığımız zaman devir teslim törenimizde Gökler Oyun ekibi, Ankara Seymenleri, Büyükşehir Belediye binasının önünde olacak. Hep birlikte görevi teslim alacağız" dedi.

Yavaş'ın, seçim çalışmaları kapsamında Çanıllı Köyü'ne de giden Yavaş, köyün kadınları tarafından "Ankara evladına sahip çık" sloganları ile karşılanırken, burada bir konuşma yaptı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in üretenlerle işi olmadığını savunan Yavaş, "Üretene sahip çıkmıyor. Kendi ürettiğiniz sütünüzü pazarlamanız için hizmetinizde olacağım. Taşeron işçiler korkmasın. Bırakın işten çıkarmayı bundan sonra iş sahibi olacaklar. Kendi evladınız hizmetinize geliyor. İş başına gelince Ankara'nın bütün köylerini İsviçre'nin köyleri gibi yapacağız. Yüzyılın fırsatını en güzel şekilde değerlendirin. Evladınıza sahip çıkın" diye seslendi.

-MHP KOORDİNASYON MERKEZİ'Nİ ZİYARETE ETTİ-

Ayaş'taki temaslarının ardından Kızılcahamam'a geçen Yavaş, buradaki mitingde konuştu. Ankara'nın 20 yıldır aynı kişi tarafından yönetildiğini belirten Yavaş, "Güzel şeyler de yaptı, Allah razı olsun ama 20 yıl geçti aradan oldukça yıprandı. Yeni projeler ortaya koyayım diyor eski projelerin hepsini tekrar ediyor. 60-70 yıldır Ankaralı bir belediye başkanı da yok. CHP ilk defa Ankaralı Başkanı huzurunuza getirdi. Yıllardır deriz ki, sahibimiz yok, gidecek kapımız yok deriz değil mi? İşte gidecek kapınız, kardeşiniz, ağabeyiniz karşınızda" şeklinde konuştu.

Belediye başkanı olduktan CHP rozetini çıkaracağını söyleyen Yavaş, "Benim partim sizlersiniz, benim partim Kızılcahamam, Beypazarı, Nallıhan, Şereflikoçhisar. Tüm Ankara benim partim. Ankara artık eşit muamele görecek" dedi. Konuşması sonrasında esnafı gezen Yavaş Kızılcahamam MHP Seçim Koordinasyon Merkezi'ni de ziyaret etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP'li Mansur Yavaş: Evladınıza Sahip Çıkın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • barış şençam: MANSUR YAVAŞ ANKARA HAREKET PARTİSİ KUR ONUNLA SEÇİME GİRSENE . BİZ ANKARA,NIN YERLİSİ DEĞİLİZ NASIL OLACAK. GEÇMİŞİNİ İNKAR EDEN MEMLEKETİNİ,DE İNKAR EDER 1 5 Yanıtla

Advertisement