CHP'li Özlem Çerçioğlu, Nazilli'de Seçmenle Buluştu - Son Dakika
Yerel

CHP'li Özlem Çerçioğlu, Nazilli'de Seçmenle Buluştu

CHP\'li Özlem Çerçioğlu, Nazilli\'de Seçmenle Buluştu

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Nazilli Belediye Başkan adayı Ferda Çağlar Erkut'a destek vermek için ilçeye geldi.

27.03.2014 19:04  Güncelleme: 19:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli Belediye Başkan Adayı Dr. Ferda Çağlar Erkut'a destek vermek için ilçeye gelen Nazillili CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ve yine Nazilli doğumlu Aydın Belediye Başkanı ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu partililerine seslendi.

Nazilli İstasyon meydanındaki parti binası önünde miting düzenleyen CHP Nazilli İlçe Örgütüne destek vermek için yaklaşık bin partili kurulan platform önünde buluştu. Yoğun güvenlik önlemleri altında üzerleri aranarak miting alanına alınan vatandaşlar sıcağa rağmen 2 saat süren mitingde konuşmaları dinlediler. Mitingde ilk konuşan CHP Nazilli İlçe Başkanı Ali Çankır, MHP'nin yerel iktidarına ve AK parti'nin genel iktidarına yüklendi.

Daha sonra konuşan CHP Nazilli Belediye Başkan Adayı Ferda çağlar Erkut, rakibi olan ve aynı zamanda Belediye Başkanı Haluk ALıcık'ın icraatlarını eleştirerek, Nazilli'de güzel bir meydan yapacağını, otopark sorununu çözeceğini ve bir çok projesinin bulunduğunu belirterek vatandaşlardan oy istedi. Kendisi hakkında belediyedeye başkanı seçilirse çalışanları işten çıkaracağı yolunda dedikodu üretildiğini belirten Erkut, "O kişileri Allah'a havale ediyorum. Belediyedeki arkadaşlarımın içleri rahat olsun. Ben burada olduğum sürece o arkadaşlarım sürekli her daim benim yanımda olacak. Ben halkıma hizmeti arkadaşlarımla yapacağım. Ben işletmeciyim. Benim projelerimin hepsinin ayağı yere basıyor, bütçeleri hazır. Ben Aydın Büyükşehir Belediyesi ile çalışıyorum. Yani Özlem Başkanla beraber çalışacağım. Çünkü biz artık Büyükşehir olduğumuzda alt yapı, imar, ulaşım, mezarlık düzeni, itfaiye aklınıza gelecek her türlü şey Büyükşehir Belediyesine bağlanıyor. Bundan sonra siz taktir ettiğiniz sürece hizmetleri başta ben sonra da Özlem Başkan getirecek" dedi.

Özgürlüğe kavuşmasından sonraki ilk balkon konuşmasını yine aynı yerde yaptığını ifade eden Nazillili CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, "O zaman söz verdiğim gibi 90. balkon konuşmamı ve bugün de 248. konuşmamı yine Nazilli'de yapıyoruz. Bu güne kadar 40 il dolaştım. Anadolu'nun her yerinde olduğu gibi burada da iktidar olma yolundaki heyecanı görüyorum. Önümüzde 3 seçim var. Birincisi 30 Mart yerel seçimler. 31 Mart'ta Nazilli'ye geldiğimde bu kez Ferda Hanımı belediye başkanlığı koltuğunda görmek istiyorum. 10 Ağustos ve 24 Ağustosta ise Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Haziran 2015'te ise genel seçimler var. Sayın Kılıçdaroğlu'nun iktidarında bir ülke için CHP İktidarı istiyoruz" dedi.

BÜYÜKŞEHİR GÜCÜNÜ KULLANACAĞIZ

Aydın Belediye Başkanı ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu da konuşmasında "30 Mart'tan sonra parçalı değil bir bütün olarak büyükşehir olacağız. Nazilli'de 150 bin kişi olacak ve Türkiye'deki 44 ilden büyük bir kent olacak. Aydın ile birlikte bir milyon nüfus olup hizmeti eşit olarak alacağız. Bunu bir aile olarak düşünün. Herkes aynı yöne bakarsa aile kalkınır, kavgalar olmaz ve hizmet olur. Nazilli bu güne kadar kaybettiği yıllarını CHP iktidarında geri kazanacak. Kendisini yakından tanıdığım, eğitimli, başarılı ve halkını seven Ferda Hanımı yanımda yoldaş olarak görmek istiyorum ve desteğinizi istiyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Milletvekili Balbay ve Başkan Adayları hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Özlem Çerçioğlu, Nazilli'de Seçmenle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement