CHP'li Sağlar'dan Türk ve Mutlu'ya Kutlama Ziyareti - Son Dakika
Yerel

CHP'li Sağlar'dan Türk ve Mutlu'ya Kutlama Ziyareti

CHP\'li Sağlar\'dan Türk ve Mutlu\'ya Kutlama Ziyareti

CHP Parti Meclisi Üyesi Fikri Sağlar, Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Fazıl Türk ve Yüksel Mutlu’yu ziyaret ederek, yeni dönemde başarılar diledi.

10.05.2014 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Parti Meclisi Üyesi Fikri Sağlar, Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Fazıl Türk ve Yüksel Mutlu'yu ziyaret ederek, yeni dönemde başarılar diledi.

CHP'li Sağlar'a, Akdeniz Belediyesi ziyaretinde CHP Akdeniz İlçe Başkanı Mustafa Sekendur ve ilçe yönetimi de eşlik etti. BDP Mersin İl Başkanı Halis Değer ve il yöneticilerinin de katıldığı ziyarette, BDP'nin belediyelerde de hayata geçirdiği eş başkanlık sistemi üzerinde duran Sağlar, sistemin Türkiye siyaseti ve siyasi partiler politikasında büyük bir eksikliği giderdiğine dikkat çekti. Kürt sorununun demokratik ve barışçıl çözümünde SHP döneminden bu yana kendisinin de emek verdiğini anımsatan Sağlar, mücadelenin daha ileriye gideceğine inandığını ifade etti. Mutlu ve Türk'e yeni dönemde başarılar dileyen Sağlar, "Korkuyu ortadan kaldırmak gerekiyor artık. İnsanların birbirine güvenmesi gerekiyor. Türkiye'de, Türkü de Kürdü de Laz'ı da Çerkez'i de hepimiz, bu ülkenin yurttaşı olarak eşit olduğumuzu kabul etmeliyiz. Karşımızdakini tanımadan sevmek mümkün değildir. Tanıdıktan sonra da sevmemek mümkün değildir" dedi.

Eş Başkan Mutlu da Fikri Sağlar'ın, Türkiye'de demokrasi ve özgürlükler mücadelesindeki yeri ve duruşunu her zaman saygı ve sevgiyle izleyip desteklediklerini kaydetti. Mutlu, "Bu dönemde de katılımcı, kadın-erkek eşitliğini sağlandığı, hizmeti önümüze koyacağımız bir çalışmayı hedefliyoruz. ve bu çalışmaları yürütürken de kadın veya erkek, CHP'li arkadaşlarla birlikte mücadele etmek isteriz" diye konuştu.

Kürt sorununun demokratik çözümündeki mücadelesi, emeği ve politik duruşundan ötürü Sağlar'ın, Türkiye'nin farklı bölgelerinde yaşayan tüm Kürt halkının gönlünde taht kurduğunu vurgulayan Eş Başkan Türk ise Yüksel Mutlu gibi siyasette deneyimli ve eğitimci kimliği olan bir ismin, Akdeniz'e eş başkan olarak gelmesinin de Mersin ve Akdeniz Belediyesi için büyük bir şans ve kazanım olduğunu dile getirdi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Sağlar'dan Türk ve Mutlu'ya Kutlama Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement