CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Kılıç: 30 Mart'ta Bahar Temizliği Yapıp AKP'yi Süpüreceğiz - Son Dakika
Güncel

CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Kılıç: 30 Mart'ta Bahar Temizliği Yapıp AKP'yi Süpüreceğiz

CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç, "30 Mart'ta bahar temizliği yapıp AKP'yi toplu şekilde süpüreceğiz.

26.03.2014 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç, "30 Mart'ta bahar temizliği yapıp AKP'yi toplu şekilde süpüreceğiz. Halk ile hareket edeceğiz ve Maltepe'ye Avrupa vizyonunu kazandıracağız" dedi.

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, İstanbul Milletvekili Sabahat Akkiraz ve Gazeteci Merdan Yanardağ; CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç'ın seçim çalışmalarına destek vermek üzere Maltepelilerle buluştu. Maltepe'de düzenlenen "Aydınlık Yüzler, Özgür Fikirler" etkinliğinde konuşan Balbay, "Bugün faili meçhul değil, faili meşhur cinayetler var. Gençlerimizin ölümünü televizyon yayınlarında görüyoruz. Ulaştırma Bakanı, üleştirme bakanı olmuş. Maliye Bakanlığı malı ye bakanı olmuş. CHP hem Türkiye Cumhuriyeti'nin tarihinin bekçisi hem de geleceğin kurucusudur. CHP iktidarında 4. büyük devrimi gerçekleştireceğiz. Devleti kurduk, çok partili siyasal hayatı Türkiye'ye getirdik. Sosyal devleti ve sosyal demokrasiyi getirdik. Özgürlük ve demokrasi devrimini de biz gerçekleştireceğiz" dedi.

-"HALKIN İKTİDARI ÇOK YAKIN"-

Toplantıda bir konuşma yapan Kılıç, 30 Mart'ta bahar temizliği yapıp "AKP'yi süpüreceklerini" öne belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Projeyse proje, çalışmaysa çalışma, inançsa inanç. Biz bu maçı alacağız. Halk ile hareket edeceğiz ve Maltepe'ye Avrupa vizyonunu kazandıracağız. Maltepe için çılgın projelerimiz yok, çıldırmak istemiyoruz. Akıllı projelerimiz var. Maltepe'yi önce Anadolu yakasının sonra İstanbul'un parlayan ilçesi yapmak istiyoruz. Biz Maltepe'de yüreğimizi ortaya koyduk. İlçe başkanımız ve yönetimle, örgütümüzle birlikte çalışıyoruz. Tayyip Erdoğan'la hesaplaşmak istiyorum. Beni bu maçta yalnız bırakmayın. Maltepe'yi sizlerle yöneteceğim. Bütün ezberleri bozacağım. Bütün renkler, farklı kültürler, düşünceler Maltepe'de bir arada. Adlarımız farklı olsa da soyadımız Türkiye. Bu nedenle biz kol kola gireceğiz. Ali Kılıç Maltepe'de ezberi bozacak. 30 Mart seçimleri yol ayrımıdır. Hırsızlarla, yolsuzlarla, yetim hakkı yiyenlerle namuslu insanların yol ayrımıdır. Cuma akşamı saat 18.00'de Maltepe Meydanı'na bir başka özgürlük mahkumu Tuncay Özkan gelecek. 30 Mart günü oy kullandıktan sonra sabah ezanına kadar hepiniz uyanık biçiminde sandık başında bekleyeceksiniz. Gün ışıdığında Maltepe Meydanı'nda hep birlikte horon tepeceğiz. Halkın iktidarı çok yakın."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Kılıç: 30 Mart'ta Bahar Temizliği Yapıp AKP'yi Süpüreceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement