Cihan Saraç Akyazı ve Karasu İlçe Teşkilatlarını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Cihan Saraç Akyazı ve Karasu İlçe Teşkilatlarını Ziyaret Etti

Cihan Saraç Akyazı ve Karasu İlçe Teşkilatlarını Ziyaret Etti

Sakarya AK Parti Milletvekili Aday Adayı Cihan Saraç, Ak Parti Akyazı İlçe Teşkilatını ve AK Parti Karasu ilçe teşkilatını ziyaret etti.

27.02.2015 12:26

Sakarya AK Parti Milletvekili Aday Adayı Cihan Saraç, Ak Parti Akyazı İlçe Teşkilatını ve AK Parti Karasu ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Akyazı Teşkilat ziyareti sırasında, İlçe Başkanı Fevzi Bora ve üyeleriyle görüşen Cihan Saraç, destek isteyerek, Yeni Türkiye'nin yeni kadrolara, şehirlere ihtiyacı olduğunu söyledi. Cihan Saraç, "Türkiye siyasetinde, dünya siyasetinde etkin olacak vekiller çıkarmalıyız Sakarya'dan. Bu sefer büyük bir fırsat yakaladık, 7 Haziran'da iyi bir liste, bütünleşmiş bir teşkilatla 7-0 olacak inşallah" ifadelerini kullandı.

Saraç, Sakarya'da çok güçlü bir enerji ve motivasyon gördüğünü belirterek, "İlçe teşkilatlarına yaptığım ziyaretler esnasında AK Parti'nin geleceğine ve Türkiye'nin geleceğine olan inancım çok kuvvetlendi daha da arttı. Türkiye'de yeni parlamentonun hazırlayacağı sivil anayasaya ile egemenliğin kayıtsız şartsız halka devredilecek olmasına taraftar olacağını söyleyerek, milletvekili olması halinde Anayasa değişikliğini referanduma gerek kalmadan Mecliste Destek vereceğini söyledi.

AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Fevzi Bora milletvekili aday adayı Saraç'a ziyareti için teşekkür ederken çıktığı bu kutlu yolda başarılar diledi.

SARAÇ KARASU İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

AK Parti 25. Dönem Sakarya Milletvekili Aday Adayı Cihan Saraç, ilçe teşkilatlarını ziyaretlerine devam ediyor. Saraç AK Parti Karasu ilçe teşkilatını ziyaret ederek ilçe başkanı İsak Sarı yönetimi ile görüştü.

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Cihan Saraç, ilçe teşkilatıyla ettiği sohbette, genel anlamda karşılaşılan problemler ve sorunlar hakkında detaylı bilgi aldı. AK Parti'nin Türkiye için siyaset yapılabilecek en doğru parti olduğunu dile getiren Cihan Saraç, AK Parti Hükümetinin bu zamana kadar ki politikalarında çok başarılı olduğunu, kendi projelerinin de Sakarya'ya değer katacağını dile getirdi. Siyaset yapmak için önce insana değer verilmesi gerektiğini dile getiren Saraç, çözüm odaklı adımlarla aşılamayacak hiçbir sorunun bulunmadığını ve Sakarya'yı en başarılı şekilde temsil etme isteğini söyledi. Kendisinin hoşgörülü ve uzlaşmacı bir insan olduğunu söyleyen Saraç, siyasi yaşamında da aynı anlayışı sürdüreceğini belirterek, Sakarya için çalışacağını ve bu sayede Sakarya kazanacağını vurguladı.

AK Parti Karasu İlçe Başkanı İsak Sarı, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her bir vekil adayının birbirinden değerli olduğunu ve bu sürecin tüm aday adaylarına hayırlı olmasını diledi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cihan Saraç Akyazı ve Karasu İlçe Teşkilatlarını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement