Cizre'de Silahlar Susmadı, Nusaybin'den Dumanlar Yükseliyor - Son Dakika
Güncel

Cizre'de Silahlar Susmadı, Nusaybin'den Dumanlar Yükseliyor

Cizre\'de Silahlar Susmadı, Nusaybin\'den Dumanlar Yükseliyor

2 mahallesinde sokağa çıkma yasağı ilan edilen Cizre'de silah ve patlama sesleri susmadı. Yasağın devam ettiği Mardin'in Nusaybin ilçesinden ise dumanlar yükseliyor.

15.11.2015 13:03  Güncelleme: 13:31

Terör örgütü PKK tarafından açılan hendeklerin kapatılması ve barikatların kaldırılmasına yönelik operasyon yapılacağı gerekçesiyle dün akşam saatlerinden itibaren 2 mahallesinde sokağa çıkma yasağı ilan edilen Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde silah ve patlama sesleri sabaha kadar susmadı. Kepenklerin kapalı olduğu ilçede, açık olan 2 fırının önünde kuyruklar oluştu.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde de Cuma akşamı ilan edilen sokağa çıkma yasağı devam ediyor. İlçeden dumanlar yükselirken yaşanan patlama ve çatışmalarda ise yaralıların olduğu belirtiliyor.

SABAHA KADAR SÜRDÜ

Şırnak Valiliği tarafından dün saat 21.00'den itibaren Yafes ve Sur mahallelerinde uygulanmaya konulan sokağa çıkma yasağı devam ederken, iki mahallede silah ve patlama sesleri sabah saatlerine kadar sürdü.

KEPENKLER KAPANDI

Özel Harekat timleri tarafından ablukaya alınan 2 mahalleye giriş çıkışlara izin verilmezken, yasağı uygulandığı mahallelerin yanından geçen uluslararası İpek Yolu dün akşam trafiğe kapatıldı. İpek yolu, bu sabah araçların konvoy halinde ve kontrollü geçmeleri için trafiğe açılırken, ilçede kepenklerin kapalı olduğu gözlendi.

SIKI ÖNLEM VAR

PKK'lılar, Nusaybin Caddesi'ni kontak anahtarlarını aldıkları TIR'lar ile barikat kurup kapatırken, polislerin PKK'lıların başka mahallelere girişini engellemek için her tarafta sıkı önlem aldığı görüldü.

SADECE 2 FIRIN AÇIK

Sur mahallesinin Çarkendal bölgesinde yoğunlaşan patlama ve silah sesleri aralıklarla sabaha kadar devam etti. Cizre'de sadece 2 fırının açık olduğu ve onların önünde uzun kuyruklar oluştuğu görüldü.

NUSAYBİN'DEN DUMANLAR YÜKSELİYOR

Mardin'in Nusaybin ilçesinde Cuma akşamı ilan edilen sokağa çıkma yasağı devam ediyor. İlçeden dumanlar yükselirken yaşanan patlama ve çatışmalarda ise yaralıların olduğu belirtiliyor.

HENDEKLER KAPANIYOR

İlçenin bazı bölgelerinden patlama sesleriyle beraber dumanlar yükseliyor. Polis ekipleri, Yeni Turan Mahallesi ile Sakarya Caddesi'nden girerek hendek ve barikatları kapatmaya başladı.

YARALILAR VAR

Hendeklerin kapıldığı sırada meydana gelen patlama ve çatışmalarda yaralıların olduğu belirtildi. Yaralılar, 112 Acil Servis ambulanslarıyla Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Öte yandan Kantar Kavşağı'nda ise bir TIR'ın yakıldığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cizre'de Silahlar Susmadı, Nusaybin'den Dumanlar Yükseliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (38)

  • kürt: Allah bu devletin bellasini versin yazık lan yetr artık kürtler isyan etmeli iç savaşa iç savaş yterr artık 31 47 Yanıtla
    GENÇZAZA: Defol lan kobaniye 1 2
  • TURGUT ALP : idam şart oldu bu hainlere ulkesine karsi silahlanan herkes asılmalı 39 16 Yanıtla
  • Zertust: Durmak yok barbarlari defedene kadar devam 24 11 Yanıtla
  • ata: temizlik şart agaa 28 7 Yanıtla
  • ÖZGÜR YAŞAM: Şehir savaşları 2015! 9 24 Yanıtla
  • doğuş : hangi hendekler ydgh izin verdiği hendekler giremiyorlar uzaktan top atişlari yapiyorlar nusaybin sizlere mezar olacak 6 12 Yanıtla
  • 66 yozgat : ahbir asker olsaydim onlari elime gecirip gerisini alllah bilir vatan hainnleri yedirdik kudurtuk nankorler 12 6 Yanıtla
  • Şaşa: Teröristlerin kafalarına sıkacaksın 11 6 Yanıtla
  • Deliyurek: Hakedene yapacaksın bu vatan bu millet üç beş dağ cakalinin yüzünde huzursuz olmayacak bitene kadar durmak yok vur vur inlesin 12 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement