Çocuklar Başarıya Koşuyor, Anneler Sosyal Hayata Katılıyor Projesi - Son Dakika
Yerel

Çocuklar Başarıya Koşuyor, Anneler Sosyal Hayata Katılıyor Projesi

Balışeyh Eğitim Kültür ve Doğa Derneği tarafından yürütülen "Çocuklar Başarıya Koşuyor, Anneler Sosyal Hayata Katılıyor Projesi" kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

14.03.2014 11:54

Balışeyh Eğitim Kültür ve Doğa Derneği tarafından yürütülen "Çocuklar Başarıya Koşuyor, Anneler Sosyal Hayata Katılıyor Projesi" kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Kaymakam Yusuf Yıldırım, İlçe Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenin etkinlikte yaptığı konuşmada, hazırlanan projenin İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından kabul edilen ve desteklenen 107 projeden biri olduğunu belirtti.

Projenin Kırıkkale'de alanında ilk proje olduğunu ve yöre halkı için büyük önem taşıdığını dile getiren Kaymakam Yıldırım, şunları söyledi:

"Dernek görevlilerimiz ile proje koordinatörü Ziraat Yüksek Mühendisi Özgür Başyiğit'in de destekleriyle hazırlanan proje, 9 ay devam edecek olup, ilk faaliyetlerine başladı. Köylerden gelen ortaokul öğrencilerine servis imkanı ile sınavlara hazırlık kurslarına katılımları sağlanarak, kaynak kitap dağıtımı gerçekleştirildi. Yine proje kapsamında Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde hayata geçirilen gelinlik kursunda eğitim gören kursiyerlere gelinlik malzemeleri dağıtımı ve uygulamalı eğitimleri de verilmiş oldu."

Dernek Başkanı Selim Aksoy da proje kapsamında gün geçtikçe daha kapsamlı çalışmalar yürüttüklerini kaydetti. - Kırıkkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çocuklar Başarıya Koşuyor, Anneler Sosyal Hayata Katılıyor Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement