Çöllü; "Sayın Genel Başkanımız Bize Güç Verdi" - Son Dakika
Güncel

Çöllü; "Sayın Genel Başkanımız Bize Güç Verdi"

Çöllü; "Sayın Genel Başkanımız Bize Güç Verdi"

Devlet Bahçeli, Soma'dan Başladığı Manisa programı kapsamında Manisa Merkez de programlara katılarak Manisalılar ile bir araya geldi.

04.03.2014 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Cem Çöllü, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Hafta sonu Manisa programında Seçim İrtibat Bürosu'nu ziyaret ederek halka seslenmesinin Manisa halkını memnun ettiğini belirterek kısa sürede toparlanan binlerce vatandaşın MHP'nin seçim zaferinin habercisi olduğunu söyledi. Çöllü,"Sayın Genel Başkanımız Manisa programında bizleri onurlandırarak seçim irtibat büromuzu ziyaret ettiler. Bizleri cesaretlendirerek onurlandırdılar. Kısa sürede toplanan binlerce Manisalıda ortamı adeta miting alanına çevirerek Sayın Genel Başkanımızı haylisiyle memnun ettiler" diye konuştu.

Hafta sonunu Manisa'da geçiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Soma'dan Başladığı Manisa programı kapsamında Manisa Merkez de programlara katılarak Manisalılar ile bir araya geldi. Kent merkezindeki programda önce Yunusemre İlçesi'nde Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün ve Yunusemre Belediye Başkan Adayı Azmi Açıkdil ve Şehzadeler Başkan Adayı Cem Çöllü tarafından karşılanan Devlet Bahçeli, ardından Cem Çöllü'nün Sultan Meydanı'nda ki seçim irtibat bürosuna geçti. Büro önündeki toplanan binlerce Manisalıya seslenmeden önce Devlet Bahçeli için otobüs önünde kurban kesildi. Seçim otobüsünün üzerinden Manisalılara seslenen Devlet Bahçeli, Manisa'nın son beş yılında Cengiz Ergün ve MHP'nin imzasının olduğunu söyledi, aynı ekibe destek isteyerek; "Tüm Manisalılar sandığa giderek oyuna sahip çıksın.

Manisa'yı emin ellere bırakın. Büyükşehri ve ilçeleri deneyimli ekibe emanet edin. Cem'iyle, Azmi'siyle, Cengiz'iyle bu üç hilali Manisa'ya yeniden dikin" dedi.

YİNE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Manisa'da yine bir ilki gerçekleştirdiklerini söyleyen Cem Çöllü, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Manisa programında Şehzadeler Seçim Bürosu'nu ziyaret etmesinin kendilerine onur verdiğini, güç verdiğini söyledi. Çöllü; "Sayın Genel Başkanımız Manisa programında bizleri onurlandırarak seçim irtibat büromuzu ziyaret ettiler. Bizleri cesaretlendirerek onurlandırdılar. Kısa sürede toplanan binlerce Manisalıda ortamı adeta miting alanına çevirerek Sayın Genel Başkanımızı haylisiyle memnun ettiler. Bizde toplanan kalabalığa gerçekten hayran kaldık. Çünkü ani gelişen bir programdı. Ancak insanımız bir anda seçim bürosu önünü miting alanına çevirdi. Bu MHP'nin Manisa'da ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha göstermiş oldu. İnşallah bu zafer 30 Mart tarihinde Manisa'da katlanarak artacak. Büyükşehirde ve Yunus Emre'de diğer ilçelerde MHP'nin zaferi tescillenecek" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çöllü; 'Sayın Genel Başkanımız Bize Güç Verdi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement